Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hangyászsün

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző részben mindenki hazudott, a férjem csak szívjóságomból lakik velem, a barátommal nem dugunk, én meg szeretlek Dániel, szívbűl, nem pinábúl - ehhez hasonló tragikus események kellett ahhoz, hogy a régen sejthető döntő kialakuljon, azaz Editnéni, a "tantra vagy…..
Nu, Dániel mocsaras kertjében már csak három büdöske maradt, Editnéni a kanca, Andrea a Megpocsíkolt meg Tünde, akit lehet megdugott Dániel, csak nem vette észre. A ma esti nagy csörte elé sikerült csak összeszedni a múlt heti eseményeket, de jobb későn Benkő, mint Pákó hamar…..
hogyvolt Skins 1x08 - Effy 2009.12.02 11:00:00
Tonyék családja, a szülők és a két gyerek, a családfő születésnapját ünnepli egy közös vacsorával. Minden nagyon szép, nagyon bensőséges és roppant unalmas. A testvérek is valami hasonlóra gondolhatnak, mert tekintetük néha összevillan, titokban dobálóznak az étellel és…..
hangyászsün 2009.12.05 18:32:35
Nu, eljött ez a nap is, amit az RTL szépen, tudatosan felépített médiakampányénak köszönhetően már mindenki előre tudott, DUGNI FOGNAK ITTEN, lesz nyögés, testnedvcsere és kikockázott lantosfasz, mert 18-as karika ide, este tíz oda, pélót lóbálni nem lehet kertévén. Az…..
Az előző rész összefoglalójával nyitunk, Editnéni és nemezise epikus küzdelmet folytatnak Dániel őszes mellszőrzetéért, miközben hullanak a kevésbé emlékezetes és/vagy kívánatos feleségjelöltek, de van ám a házban egy rafkós asszony is, PszichóAndi, aki a két…..
hangyászsün 2009.11.24 15:44:46
www.youtube.com/watch?v=8jyvKdlYljI&feature=related

ez valami gyönyörű!
a fiatal(abb) Benkő Csernussal beszélget a nőkről...
Nyájas, és mindent megbocsátó olvasóim, a fővárosba költözés és az újabb macska beszerzése minden időmet elvette, és sajnos lemaradtunk egy kicsit a Benkő of Love hogyvoltokkal, de ami késik, az nem múlik, mint ígértem. A következő adagra nem kell majd ennyit várni…..
hangyászsün 2009.11.19 12:42:19
hogyvolt Skins 1x05 - Sid 2009.11.09 12:00:00
Sid, mai főhősünk, bámul egy ablakot, ahol egy idős ember fejhallgatóval a fején, a zene ütemére táncol, bejön egy nő is a szobába és ölelkezni kezdenek, majd a dolog szexbe fordul, a pár eltűnik a padló irányában. Sid alig akar hinni a szemének, csak bámulja őket, de ekkor…..
hangyászsün 2009.11.12 17:18:24
Új év(ad) indult, 1988-at írunk, az „átkos” utolsó igazi évét. Itt még minden maradt a régiben, a nagy váltás majd jövőre lesz, bár emlékeim szerint a sorozat meglehetősen érdekesen követte le az eseményeket. Az év azzal zárult, hogy mindenki kibékült mindenkivel,…..
November 16-án este 9 órakor indul Jakupcsek Gabriella új műsora a Story TV-n. A korábbi hírekkel ellentétben azonban nem az lesz a címe, hogy „Nem hiszem el!”, hanem, hogy Jakupcsek - Mert érdekel. A műsorvezető a Story Tv-től személyre szabott ajánlatot kapott arra, hogy…..