Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MR. HÓD88

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este meglepő levél pottyant a postámba. Felvillanyozott, ritkán olvashatok afrikai motorostúra tervéről. Az egyik utolsó mondatban tőlünk és önöktől kér segítséget és tippeket Tom.   Kedves olvasók, mit ajánlanának annak, aki négyezer kilométeres túrára indul a…..
  Beindult. Noszogatni kellet, de sikerült, még ha csak pár másodpercre is. Segített a hidegindító. Volt egy rövidebb, és egy hosszabb menet. Mint hallani lehet, fullad szegény, mint Darth Vader.   Szikra tehát van, és nagyjából jó helyen, ami biztosabb, hogy benzin/levegő nincs elegendő. Teljes…..
A legutóbbi post óta, többen kérték a krómozó műhely nevét és címét, ahol Laci dolgoztatott. Nos, a Motokróm Kft –nél készültek a fényes fuxok. Részletek, elérhetőség, cím valamint további pompa és csillogás a cég honlapján.A perverzebbeknek…..
MR. HÓD88 2009.11.04 19:49:31
Petersen's bikes Megint roller 2009.11.01 22:33:00
Nemrég volt egy rövid, de remélhetőleg annál élvezetesebb bejegyzésem. Remélem magukhoz tértek a vizuális sokból, megtörölték szépen a szájuk sarkát, és visszatérhetünk a valóságba. Kicsit megrekedtem a bloggal, mi tagadás. Több oka is van a dolognak, nem szeretnék magyarázkodni, ezért most…..
 Kicsit remeg a kezem, ahogy útban a Puskás Ferenc stadion felé, lenémítom a telefonomat. Pedig megszokhattam volna, hiszen ez már a sokadik rendezvény az elmúlt hónapban, ahol beszélni fogok. Néha már azt sem tudom, hol ébredek, London vagy New York? Annyira egyformák. Motoros…..