Regisztráció Blogot indítok
Adatok
serinstyle

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Állandó figyelemmel kísérem a hazai tervezők aktuális kollekcióit. És már-már mániámmá vált az utóbbi években, hogy kiemelten a hátizsákokra összpontosítok. Mielőtt elszántam magamat az egy éves ruhaböjtre, nyilván vettem is egyet. Egy USE bag hátizsákot, ami Bob…..
2005-ben gondolt egyet a bécsi Gelitin (Gelatin) csoport, és alkottak egy hatalmas puha, vízhatlan nyulat az Alpokbeli Artesina közelébe. Olyan, mintha egy arra járó óriás elhagyta volna plüssnyulát. Ha még nem láttátok eddig élőben, ráértek, 2025-ig ott lesz. ..
serinstyle 2010.03.31 18:47:19
A BAD csapata szombaton megvillantotta 2010-es terveit, a műsort pedig vasárnap 2-kor ismétlik a lemaradóknak. Egy kis ízelítőnek Börcsök Mihály képei. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/aronman/badexpo/feed", "width":"600", "height":"400",…..
A téli BAM oldalán jelent meg interjú Lindával a cyclechic stylistjával párhuzamban a BAD vezető figurájával, Serinnel. Most Linda szavait olvashatjátok, este a Gödörben pedig ezt továbbfűzzük a chic-bam-bad esten. Bringás divat – létezik ez valójában? Ha igen, miért, ha…..
Hungarian Cycle Chic Sztrájk Chic 2010.01.14 06:23:00
Alapvetően is bringával járok, bár most a nagy hidegben kihagytam pár napot. Épp ezért nem igazán érintett ez a sztrájk :)   Máskor is bringával járok persze. Ja, magassarkúban, hiszen irodából jövök. Még blézer is van a dzseki alatt.   Igyekszem mindig…..
A téli bringázás egyik alapproblémája a csontig hatoló hideg és az órákkal a bicajozás után is sajgó térdek. A +5-10 fokokban még lehet, de a mínuszokban van aki többre vágyik a melegebb nadrág, jégeralsó vagy éppen forró nyári napokat idéző leggingses trükköknél. Most…..
Bringadivatot a fa alá!Bár a Cycle Chic filozófiája, hogy a városi biciklizéshez nincsen feltétlenül szükség különösebb felszerelésre és öltözékre, azért valljuk be, szívesen viszontlátnánk egy-két divatos bicis dizájndarabot a fa alatt. El is látogattunk nemrég a…..
Charikichi tumblr oldalán szaladtunk bele egy térd-könyök-térd-szerű orrbacsapásba ami a wild-style fixizés női vonalából szakít szikrázóan csillogó, szuperszintetikusgrafitkristályoskenőzsíros fixi mámort, neon színű girl-power emlékművet. Fotó: viktor vautier Fotó:…..
Az idő kegyes a biciklisekhez, többnyire jó idő, tizenfok volt a hétvégén és a héten. Az őszi bringázásnál fontos szempont, hogy rétegesen öltözködjünk, inkább két póló, mint egy nagykabát. Mivel, testmozgást végzünk, ezért ugye jobban melegszik a testünk, mintha…..