Regisztráció Blogot indítok
Adatok
timelllyyyya

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélem a két adó hallgatói összefognak, és együtt lehet tudunk valami tenni, hogy ez a mocsokság ne történhessen meg...találkozzunk valahol, és beszéljük meg!!!!Nem lehet, hogy ezt szó nélkül hagyjuk!!!! Írd le a kommentekbe a véleményed, ötleted!..
timelllyyyya 2009.10.30 10:06:33
Sziasztok,

Sajnos nem tudok bejutni a műsorba, hogy elmondhassam véleményemet, de veletek szívesen megosztom.
12 éve köztisztviselek és egyszer Bárándy miniszter úr mondta, hogy sajnos független köztisztviselőként szolgáljuk a politikát.
Pár éve - saját kérésre - elkerültem a felsővezetéstől, mert elegem volt. Állásra viszont szükségem volt, mert 8 év albérlet után éppen lakás-ház vásárlásban voltam.
Aki ismer tudja, hogy független köztisztviselőként, de nyilván én is tartozom egy oldalhoz. Bocsánat: tartoztam, tegnapelőttig.

A 12 év alatt közelről sikerült látnom a disznóságokat, de EZ AZTÁN VÉGKÉPP KIVÁGTA NÁLAM A BIZTOSÍTÉKOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SOHA EBBEN A K.ÉLETBEN NEM MEGYEK EL SZAVAZNI!!!! Higgyétek el, hogy ha ezt sokan komolyan gondolják, észre fogják venni, hogy mennyi embert vesztettek. Legyen bármelyik párt.
Ma mindenesetre az összes ....oldali ismerősömet utolérem, konkrétan párttagokat és átadom nekik a tetves üzenetemet, hogy hová menjenek.
Nem tudom észrevettétek-e, de azon a napon, amikor bejelentették, folyamatosan figyeltem az összes csatornát - híreket - főműsoridőben. Az ATV 2 mondatban kommentálta, a Hírtv MEG SEM EMLÍTETTE, de azt fontosnak tartotta elmondani, hogy Karakószörcsögön Pista bácsi mit nem csinál. HÁNYINGER!!!! Szerencsére a Digitv-nél vagyok, a tegnapi nappal az ATV-t, a Hírtv-t, és az Echotv-t hátrateszem a legutolsó pornócsatorna mögé, hogy még csak véletlenül se lássam őket, amikor lapozom!
De: miután mindig pozitívan gondolkodom, REMÉNYKEDEM. Ha viszont reálisan gondolkodom - és hosszú évek óta jogászok között élek - nincs esély.
Egyben reménykedem: a fiúk - és az egész Bumeráng, ill. Sláger Rádió család - megtalálja azt a frekvenciát, ahol még hosszú ideig velünk lehetnek. El sem tudom képzelni az életemet nélkülük.
Most szavazok, kiteszem a kocsira a piros zászlót és az összes ismerősömnek elküldöm ajánlásként ezt az oldalt - és LESZAROM, hogy munkahelyi e-mailről küldöm. TEHETNEK EGY SZÍVESSÉGET - ha megengedem.