Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anemona07

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Június 2–án, szombaton tökéletes idő volt egy kis kerti munkára. Az Útilapu és a Kornis Klára Gyermek Otthon szervezésében elmentünk az otthon kertjét kicsit rendbe tenni. Nem csak az útilaputól jöttek önkéntesek, hanem egy pénzügyi cég dolgozói is részt vettek a…..
Az Útilapu is részt vett 2011. április 19-én a Dunaújvárosi Főiskola KarrierNap című rendezvényén. Marketingkoordinátorunk, Bence és én képviseltük szervezetünket, illetve nyújtottunk széles körű információt az Útilapu tevékenységéről. Tapasztalatainkat összefoglalva…..
  Az Útilapu Hálozat önkéntesei, elnökségi tagjai, tisztségviselői Tahitótfauban, április első hétvégéjén  tartották meg a már szokásossá vált tavaszi találkozójukat.  A bennfentes útilapus szlengben később csak Mendlik-kúriaként emlegetett házban…..
 Norvég est beszámolóMikor elindultam az Útilapu irodájába, sajnos rá kellett döbbennem, hogy szánalmasan kevés dolgot tudok Norvégiáról- fjordok, halászat, sífutás, hideg, semmi lényeges. Az útilapu két Bogija és egy Esztere természetesen sokkal összefogóbb képpel…..
 Március elején Budapesten leesett a hó, mi pedig felszálltunk a gépre, hogy egy, a sarkkörtől 200km-re lévő norvég kisvárosba repüljünk az „Out of the box – new creative methods in leadership” fedőnevű tréningre, ahol reményeink szerint felkészítettek…..
  In 2010 Service Civil International has celebrated it’s 90th anniversary. For this occassion many SCI’s branches have commemorated about the history of this world-wide network, promoting peace and cooperation between nations. In Hungary to local branch, Útilapu Hálózat has…..
 2010-ben ünnepelte 90. évfordulóját a Service Civil International. Ez alkalomból az SCI számos tagszervezete felelevenítette a nagy múltra visszatekintő, nemzetek közötti békét és együttműködést céljául kitűző nemzetközi hálózat történetét. Hazánkban a…..
 Voluntarism, Útilapu and the Photo Message-what it means to be a volunteer  By Ami Kovács 2011 is the official European Year of Voluntary Activities which brings the process of making people aware of the importance of volunteering. We may wonder what it means and why it is…..
       Programsorozat a nemzetközi és hazai önkéntességért az Útilapu Hálózat anyaszervezetének 90 éves szülinapján  Többet is megtudhatsz az önkéntességről, mint szeretnél!   Részletes programért keress minket a facebookon és…..
Filmdroid Utószó és köszönet 2009.10.29 23:58:00
Kedves még talpon maradt olvasó!Köszönöm, hogy megtiszteltél figyelmeddel az este folyamán.Remélem, hogy elfogadható volt, ahogy összekötöttük a divatot a filmművészettel.Sajnálom, hogy nem jöttek tömegével a kommentek. Szívesen látom a véleményeket, visszajelzéseket,…..