Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szipi3

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Puzsér Róbert szerint azért nyerhette Mészáros János Elek a Csillag Születiket, mert a nyugdíjasok ezúttal is bizonyították, hogy "övék a hatalom". "Ebben az országban a fontos és a kevésbé fontos kérdésekben is a nyugdíjasok döntenek. Sajnálom a Quantumot,…..
 Mai Magyar Hírlap Bayer Zsolt álláspontja :  S hogy ilyenkor mindig felrémlik Bergman 1977-es Kígyótojásának egyik legrémesebb jelenete. Amikor a „híres” berlini kabarék egyikében nyílik az ajtó este, és belép néhány német ifjú. Nagyon szőkék, nagyon…..
Live Info Vona forró őszt ígér 2012.05.19 18:51:36
Vona Gábor szerint „forró őszt ígérnek a tendenciák”, és ebben a helyzetben a Jobbiknak az utcán a helye, és ott is lesznek, ígérte meg az újraválasztott pártelnök a Jobbik tisztújító kongresszusán, majd hozzátette: a pártvezetésnek csak az lehet a célja, hogy…..
comment:com Vége a Heti hetesnek? 2012.05.13 09:41:00
Az RTL Klub 1999 óta műsoron levő beszélgetős showműsorával kapcsolatban kis túlzással az utóbbi éveben szinte minden évadban felmerül a kasza kérdése, vajon folytatódik-e vagy sem, kell-e az RTL Klubnak egy nyilvánvalóan pártos, és egy oldalra (oké, mondjuk ki, balra) húzó…..
szipi3 2012.05.13 12:01:32
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): Az ÉRTÉKESÍTÉSI számok nem az adott oldali média nyomását, hanem az olvasók érdeklődése/oldalviszonyulása alapján mérhető arányát mutatják, vagy tévednék? Ha 25x ennyi jobboldali sz!r jelenne meg, sem véltozna ez az arány.
   A heti borító igen különösre sikerült a Time magazinnál. Nem egy újabb háborús avagy mozis hős látható a címlapon, hanem egy fiát szoptató anya. Igaz, a gyermek nem is olyan kisded, hiszen már 3 esztendős múlt. A mama 26, Jamie Lynn Grumetnek hívják, és…..
Ki kell vezetni a különadókat, de a helyük egy kibaszott nagy lyuk lesz a költségvetésben (idén 150 milliárd, 2013 400 milliárd), így ahelyett, hogy csökkentenék a kiadásokat, új adókon ötletelnek Matolcsyék. Csodálkozom,hogy a jövedékiadó-emelés még nem került szóba, ezt a…..
szipi3 2012.04.20 15:50:05
@Nephin: Gratulálok! Kár, hogy nem én írtam! Zseniális.
I. és II. rész Orbánt álmában éri utol a lelkiismerete III. rész  Orbán kioszt két pofont egy újnácinak IV. rész  Kinek írta Schmitt Pál a Für Elise-t? V. rész   Tanára irányítja Orbán pálfordulásait VI. rész  Csótányokkal oldják meg az éhezést VII. rész …..
Egy érdekes olvasói levelet olvastam az egyik újságban ma. Így szólt: Egy újabb törvénymódosító indítvány a devizahitelesek megsegítését nem az ingatlan 30 millió forintot meg nem haladó értékéhez, hanem az eredetileg felvett, 30 millió forintot meg nem haladó összeghez…..
szipi3 2012.03.09 01:03:42
@Sorge: Mindegy: a lényeg az euro bevezetésének folyamatos odázása. El tudod képzelni, az elmúlt 20 hónapban az egyes politikai "elszólások" miatt hányan lettek SOKKAL gazdagabbak???
szipi3 2012.03.09 01:04:30
@szipi3: Ja, és hányan kerülünk utcára?
“Emberemlékezet óta nem volt példa ilyen megmozdulásra” – harsogja a Magyar Nemzet online címoldala. Hm. Ezek szerint elég rövidnek tartja a kormánypárti lap a zemberek emlékezetét: alig pár hete volt egy hasonló ellenzéki megmozdulás az Opera előtt. Azt persze…..
szipi3 2012.01.23 23:26:39
@ökörpöröly: Tudom. De ezt a hozadékot már ideje lenne lerázni; ill. a jónép lassan kezd rájönni, hogy az állam nem oldja meg. ÉS nem csak a nyugdíjakról beszélek, hanem az eü-ről is!
szipi3 2012.01.23 23:17:01
@ökörpöröly: Természetesen nem ment volna egyik napról a másikra, de a MANYUP anno pont ezt a célt hivatott volna szolgálni - átállás az öngondoskodásra. A fejlett országok modellje alapján mégiscsak ez a működő modell...
szipi3 2012.01.23 23:22:31
@szipi3: Ja és a nevében is benne van: RENDSZERváltás! De mi megint a könnyebbik végét fogtuk meg a dolognak: politikailag rendszert váltottunk (aztán 4 évenként), a gazdaságot meg részben szétvertük, más részeihez hozzá sem mertünk nyúlni.
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..