Regisztráció Blogot indítok
Adatok
65éves

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képünk csak illusztráció, a valósságal való bármilyen egyezés csak a véletlen műve!! Szerkesztőségünk sírva vigad a sztorik olvasása közben: a Prisztás-gyilkosság vádjával Portik Tamás és társai ellen májusban indult per kapcsán az Origo riportot közölt a kilencvenes…..
A Wizzair ügyfélszolgálata szerint rendben van, ha naiv utas feladott böröndjéből szó nélkül kilopták a kiskését. Merthogy az fegyvernek látszó tárgy, és semmi ilyen nem vihető repülőgépre. A Wizzairrel utaztam, miközben a feladott bőröndömből (nem a…..
Jólvan, bevallom, megint csak azért kaptatok ilyen hangzatos címet, hogy továbbolvassatok, ugyanis tényleg egy hiperérdekes editorialt mutatok nektek, de feltételezem, azzal a címmel, hogy 'Johan Hill és Riley Keough a The Hills sztárjainak bőrébe bújt' senki sem kattan rá a…..
65éves 2010.04.05 12:15:04
@Jimbo75: a kutyák, b+
Az, hogy ez embernek az életben kell egyszer birtokolnia egy kabriót, azt hiszem, evidens. Számomra ez akkor vált nyilvánvalóvá, amikor megszületett a lányom. Megfogadtam, egyszer majd megkabrióztatom, hogy elmesélhesse az unokáinak, hogy a dédapjukkal kocsikázott az Alfa kabrióban...…..