Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lokal

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma ismét ülésezett Hatvan képviselő testülete, a 2012-ig szóló oktatási intézkedési terv módosítása volt az első napirendi pont. Az egész terv csak általánosságokban fogalmaz, és továbbra is kihagyják belőle a Fidesz képviselői által szorgalmazott stratégiai pontokat. Mi…..
Lokal 2009.10.29 23:27:14
Kedves Oroján Úr!

...az előzőekben leírtakhoz szeretnék egy pár gondolatot hozzászólni!

Ha jól veszem ki szavaiból...a mai napon 2009. október 29-én a Kedves Képviselő Testület határozatot hozott arról, hogy egy volt Hospinvestes vezetőt alkalmaznak egy városi tulajdonban lévő kórházban és vállalatban...???

Hogy is van ez? ..."elmentek!" majd, azon emberek, akik egy szerződés szerinti megbízást nem teljesítettek, ezzel megnehezítve a város, a kórház, a választópolgárok és adófizetők helyzetét...most emelt fővel visszatérnek "polgármesterünk" ajánlásával? ...aki arra nem vette a fáradságot, hogy elolvassa az önéletrajzát?...eddig nem tudtak semmit tenni...majd most ez a "szuper" agyoniskolázott ember, majd mindent megold? Önök...mind Fidesz...mind képviselő testület találkoztak ezzel az emberrel?...megismerték Őt?....úgy hoztak határozatot? ...tudjuk, hogy milyen posztot toltött be a "lopszinvestnél"???

Kérdésem az, hogy ezt a jobb oldal miért engedi meg...mert nincs hatalmon?...vannak más tövényes útjai, hogy ezt az újabb baloldali "mutyit" megakadályozzuk!...megakadályozzák!

Miért...miért...miért kell hagynunk, hogy mostmár nemcsak a kórházon keresztül, hanem a Városgazdálkodási Zrt.-n keresztül is kivigyék magánkézbe az adófizetők pénzét! MIÉRT???

...és végül egy apró momentum!!!

A városi tisztségviselők fizetése...mármint a Városgazdálkodási Zrt.-t értve ide...hatvan város honlapján megtalálhatók! Pl. Pálinkás Zoltán vezérigazgató fizetése bruttó, mégegyszer hangsúlyozom bruttó 557 ezer forint, ami nettó kb. 300 ezer forint! ...hogy is van ez???????? ...egy Wallisos vezető...egy Hospinvestes "honatya" ide jön ennyi pénzért? ja! ...és egyáltalán hatvani ember ez az ember? vagy ki fia "borja"?

Üdvözlettel: Lokal