Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kuci56

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A civilizált élet légkondi nélkül épp úgy elképzelhetetlen, mint megjárni Velencét és nem hozni haza világító műanyaggondolát.Előre bocsátom: nekem nincs légkondim, tehát nem vagyok a téma szakértője, de valami mégis azt súgja, ez a találmány egyike az emberiség sorsát…..
kuci56 2011.07.13 23:36:39
@Regénytár: Nagyon jó tanács,csak az a baj vele,hogy muszáj.A 3m magas kukoricaszár között majd meg makkanok,az ördög vigye,az a dög locsoló meg már 25 éves és minden nap elromlik.Nekem sajnos nem adatik meg a raktárosi állás,nyögdíjig drótkukac leszek.Az olyan állásokat ma már a sógorok,komák,jóbarátok töltik be,sajnos.Hja,ecsém ezt hozta a nagy büdös magánosítás.
Bármilyen hihetetlen, Magyarországon máma egy sima torokgyulladásban is meg lehet halni. Egy 28 éves fiatalember ugyanis erre a sorsra jutott, éspedig 3 nap leforgása alatt. Ha történetesen a Hortobágy közepén lakott volna egy viskóban, ahonnét gyalog kellett volna elvergődnie a…..
kuci56 2011.05.13 20:50:18
Köztudott, hogy van egy népréteg, amely imád a vécén olvasni. Ez a csoportosulás ráadásul még tagozódik is, mert például van, aki a kávét is beviszi az inkriminált helyiségbe, a már eleve ott tárolt olvasnivaló mellé. A kávésok létszáma szinte megegyezik a…..
Kávézacc Robinson szabad 2011.02.01 15:43:00
Ma van Robinson Crusoe, azaz Alexander Selkirk megmentésének egyetemes világnapja. Mint köztudott, erről a fickóról mintázta meg Daniel Defoe azt a világhírűvé vált apokrif regényét, ami hajdanában meg az én gyerekkoromban a kötelező olvasmányok listáját gyarapította. Akik a…..
Kávézacc Hétmilliárdan 2011.01.13 11:45:00
A National Geographic legújabb számának borítóján súlyos mementóként díszeleg egy vaskos, pökhendi hetes. Az mondja durva erőszakossággal, hogy íme, hétmilliárdan vagyunk emberek, tessék szörnyülködni. Gyerekkoromban még azt tanultuk az iskolában, hogy az emberiség…..
Ilyenkor, év vége felé óhatatlanul is megrohamoz bennünket a karácsonyi ajándékozás kérdése. A média egy présgép erejével nyomja bele a képünkbe ezt a témát, úgyhogy kitérni előle a lehetetlenséggel határos. A minap például találtam egy cikket, amelyben minden idők…..
Nem gondoltam volna, hogy eljön az idő, amikor büszke leszek hajdan volt villanyszerelő mivoltomra. Már Lech Walesa karrierjének felfelé ívelése idején sem nagyon restelkedtem amiatt, hogy drótos vagyok, hiszen a lengyel rendszerváltás kulcsfigurája is jóban volt a fáziskeresővel.…..
kuci56 2010.12.03 19:21:50
@térfél: Teljes mértékben egyetértek veled,nem is a képzömüvészeti munkákra,sem pedig a háziasszonykákra gondoltam,hanem a rajzokért kapható stexre.Sok élet villanyszerelöi munkájával sem kereshetnék annyit!
kuci56 2010.12.05 15:58:56
@térfél: Namármost,hogy valamit tudj rólam,nem szeretném magam anyagiasnak bemutatni,mivel egyáltalán nem vagyok az.Én is azt tartom,hogy a pénz nem minden.Boldog eddigi életem van,aranyos feleségem,aki egy szuoer feleség,családanya.Továbbá két gyermekem,akikkel teljesen meg vagyok elégedve.Soha sem vágytam nagy vagyonra,de sajna az itteni(szerbiai(helyzet most úgy áll,hogy nagyon szívesen elfogadnék valami hasonlót,mint a szóban forgó villanyszerelö.
Kávézacc Rejtély Devecserben 2010.11.17 12:40:00
Lázadás szélén állnak a devecseriek, mivel az ügyükben nem történik semmi érdemleges. Néhány nappal ezelőtt az egyik legnagyobb forgalmú magyar hírportálon megjelent egy cikk, hogy az adományként befizetett mintegy egymilliárd forintnak csak az elenyésző része jutott el a…..
A mai, megszorítós világban egyre kevesebb nagy volumenű üzleti lehetőség kínálkozik az olyan, kétkezi emberek előtt, mint amilyen én is vagyok. Sokat reméltem például az ötmilliárdot érő légi fotózástól, de azt sajnos lefújták, mielőtt még elindulhattam volna a…..
kuci56 2010.10.30 12:12:23
@térfél: Ja.
Kávézacc Tolvajlási etika 2010.10.20 10:34:00
Visszaküldte az ellopot laptopon talált szövegeket a tolvaj és ezzel hatalmas boldogságot váltott ki a megkárosított tulajdonosból. A kárvallot – neve nem ismeretes – svédországi professzor azt nyilatkozta, visszatért az emberiségbe vetett hite. Az öröme jogos: aki…..
Kávézacc Agyő Sztahanov! 2010.08.18 09:15:00
Mély megátalkodással olvasom, hogy egy bizonyos Szerhij Semuk ukrán vájár megdöntötte Sztahanov 1935-ben felállított szénbányászati rekordját. Semuk 68 tonnával több szenet termelt ki, mint nagyhírű elődje, ezért mostantól a munkába fektetett önpusztító hatékonyságot nem…..
kuci56 2010.08.18 22:42:05
@Regénytár: A fene a technika ördögibe!Vagy én vagyok egy kicsit k.be a f.szom?Hát válaszoltam neked,de nem ment el,vagy mi a szösz!Na mindegy újra leírom.Safi barátunk újra a PIK-ben termel,rettentö ambiciózus vagy csak kapar,de mindet meg akar javítani.A szlogenje:majd mi megcsináljuk!mondtam neki már sokszor,hogy én már nem vágyok babérokra,ezért egyes szám elsö személyben beszéljen.Úgy van,ahogy mondtam,egy a fizetés ha 8 órát ülök,vagy ha ugyanannyit turbó üzemmel dolgozok.Akkor már inkább múlatom az idöt szép lassan,óvni kell már az egészséget ebben a korban!Rengeteget fogok neked mesélni,ha majd találkozunk,itt minden a feje tetejére állt.Na,üdv,Zsuzsát pusziljuk!
Kávézacc Café Budapest 2010.06.29 10:08:00
A magyar fővárosban az egyik, és tán a legizgalmasabb kérdés manapság a kávé köré szerveződik. A világszerte jól prosperáló gyorskávézó láncok egymás után teszik be a lábukat erre a bizarr helyre, valósággal megőrjítve az itteni őslakosságot. Megjött pl. a Starbucks is,…..
Kávézacc A jabulani sötét titka 2010.06.22 09:41:00
Nemcsak idegesít, hanem kifejezetten rühellem is, amikor a focivébé labdáját jabulaninak nevezi a riporter. A szerencsétlen labda erről nem tehet, ő ezt a nevet kapta a keresztségben, és valljuk be, még mindig jobban járt, mintha valamelyik zulu hadisten nyomán, teszem azt,…..
Kávézacc A magyar tütü 2010.06.09 12:46:00
Az új kormányprogram mellett lehetetlenség elmenni szó nélkül, nekem például az otthoni pálinkafőzés liberalizációja tetszik benne a legjobban.  Ez az a pont a 29-ből, amit maradéktalanul értek:  a magyar nép végre kievickélt a setét középkorból, és a modern…..
Reggelente egyik kedvenc passzióm az, hogy bekapcsolom a tévét, és fél füllel hallgatom, mit hebegnek össze a stúdióba meghívott politikusok. Nem nézem, csak hallgatom. A nézéshez az kéne, hogy leüljek a készülék elé, és testestől-lelkestől átadjam magam ennek az ostoba,…..
Kávézacc A holtak facérbookja 2010.05.12 10:50:00
Az egyik közösségi portál állítólag elérte azt a szintet, hogy veszteség belőle kimaradni. Mivel más se hiányozna nekem, mint egy újabb veszteség, nyomban beregisztráltam magam erre a portálra, és lendületből be is kommenteztem pár helyre, hogy lássam, mennyire megy ez…..
kuci56 2010.05.13 19:32:47
@alex4427: Üdv!Én dettó!
Tegnap rábukkantam egy hipotézisre, hogy univerzumunk nagy valószínűséggel egy féreglyukban helyezkedik el. Ennél nekem valóbb témát keresve sem találhattam volna, hiszen középiskolás korom óra folytatok aktív kozmológiai elmélkedéseket, bár ezt csak úgy magamban teszem, nehogy…..
Kávézacc Anyasajt 2010.03.09 12:41:00
Hála az internetnek, ma sem maradunk furcsa hírek nélkül. Itt van példul egy mellbevágó infó a sok közül: ha Szibéria jege elolvad, és kiszabadul az ott rögzült metán, minden képzeletet felülmúló klímakatasztrófának nézünk elibe. Nem érzem magam felelősnek a…..
Olvasom az egyik ingyenes napilap címoldalán, hogy az idén először tízmillió alá fog menni a magyar népesség. Globális viszonylatban ennek örülni kéne, mert a földön brutális túlszaporulat van, és ha ez így folytatódik, hamarosan vége lesz a világnak, de mivel magyar vagyok,…..
kuci56 2010.02.27 20:50:35
@(jud): Amennyire én ismerem a (volt)szerbiai és a mai magyar viszonyokat,igen.
Kávézacc A boldogság ideje 2010.02.24 00:21:00
Megdöbbenve olvasom, hogy az ember 74 éves korában a legboldogabb, legalábbis brit és német kutatók szerint. Mivel van némi tapasztalatom az évek múlásában, igencsak kétkedve fogadom ezt a bejelentést, sőt, az öregkor felé billegve egyre inkább úgy tűnik, ennek éppen az…..
Már régóta motoszkál bennem ez a gondolat, amit most csúnyán leegyszerűsítve ideírok: Magyarországon jelen pillanatban nincs igazi filmművészet, igazi könnyűzene és igazi szépirodalom.A nemrég lezajlott 41. Magyar Filmszemlére kb. 48 ezren voltak kíváncsiak, ami elég…..
kuci56 2010.02.13 07:29:04
@alex4427: Szerintem direkt,nem ostoba a magyar politika.(kéz kezet mos,cseberböl vederbe),lásd a legújabb pénzügyi machinációkat!