Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Titan11

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült a 2010. évi Veritas Gold - MAFL Divízió I. osztályú magyar, felnőtt, férfi amerikai football bajnokság versenynaptára is. Innen letölthető a hivatalos verzió.Most lássuk a lényeget, véleményezni csak később lesz időm.Felsőház alapszakasz:Divízió I. felsőház…..
Titan11 2010.03.05 09:52:34
@playcaller: Talán lehetett még pár oka hogy így lett: ha kelet nyugat, és egy keresztbejátszás, az maximum 5 meccs, így meg 6 lett. Én úgy tudom ez a legfontosabb a csapatoknak..
Ebben a rendszerben megvan az esélye a csapatoknak, hogy egy kicsit másabb ellenfelekkel is játszanak, mit a kelet nyugati lebonyolításban.
Hibátlan megoldás nincs!
Tehát meg egyszer érnénk már meg, hogy amit pár ember elkészít, kitalál, azt értékeljétek!
Ne egyből csak a rosszat, a hiányosságot, vagy a saját csapatomnak milyen szar síránkozást nyomnátok egyből!
Persze ehhez kellene egy kis belátás, egy kis változás, talán egy kicsit pozitívabb szemlélet, de még nincs veszve semmi, hajrá!:)
Titan11 2010.03.05 12:23:58
@playcaller: a válasz első része szólt neked, amiben leírtam, mi az ami még emellett a lebonyolítási rendszer mellett szólhat.
A többit megelőző csapásként tettem hozzá:)))
Szerencsére sikerült valamennyire regenerálnom magam vasárnap óta. Öreg vagyok én már az ilyen 24 órás programokhoz. Egész nap aréna, majd egész éjszaka SuperBowl. Azt hiszem, lett is egy komoly amerikaifutball-túladagolásom, aréna fociból biztosan. Igen tanulságos nap volt,…..
Titan11 2010.02.09 20:51:02
@az istencsászárok mestere: Egyáltalán nem nagyképű amit írtál, és a győzelmeteket sem vitatom el azzal amit írtam, hiszen ti voltatok a legjobbak vasárnap ez egyértelmű.

Egyetértünk teljes mértékben, játszani küzdeni kell a pályán, akár jobb, akár gyengébb, bárki is az ellenfél.
Szívesen játszottunk volna veletek is!
Nem egyszer megtörtént már:)

Ez az értelme az egésznek!

És pont ez amit mi "feláldoztunk" azzal hogy visszaléptünk, mert úgy gondoljuk még ennél is fontosabb a tisztességes, becsületes fair play.
Titan11 2010.02.09 23:32:17
@Blowfly: Tudjuk milyen ez, mi pont így játszottuk a döntőt 2 éve, csak nekünk egy hosszabbításos meccs után volt 5 percünk regenerálódni.
Úgy tűnik a szervezőknek mégse volt olyan fontos, hogy a ti vígaszágotok továbbjutója pihenhessen...
Titan11 2010.02.10 09:08:49
@maszek1: hát ez itt a baj, ha valaki megemlíti hogy nem ért egyet egy dologban a cikk szerzőjével, máris jön a sértettség, meg a másik sértegetése, a lényeg meg elsikkad.
Az sportszerű dolog hogy lenézel, leszólsz más csapatokat?
még egyszer: a Sharks érdemeit és elért eredményét vitattam.
Blowflynak meg említettem egy saját példát, hogy volt már ilyen, nem ők az elsők, ott is inkább a második mondat a fajsúlyosabb abban a kommentben.
Még egyszer leírom Győr nagyon jó csapat ezen nincs mit vitatkozni, vasárnap a 2. legjobb volt, ezen sincs.
Megpróbálok reagálni arra is amit írtál:
YB kikapott kétszer, de milyen csapatoktól?
Egyiktől a Sharks is kikapott.
A véleményes mondatod nagyon jól hangzik de azért ha végiggondolod kicsit kilóg a lóláb, hiszen azért jövünk ide hogy véleményeket írjunk, vagy mifene.
Én azt gondolom tényleg azért ment oda minden csapat hogy sportszerűen, küzdjön a pályán minden yardért, minden kisebb sikerért, ez alapvetés, aki ezt megpróbálja valamilyen módon elvitatni, az gondolkodjon előtte egy kicsit.
Statisztika: erre is van egy segghez közeli mondás, ha 3 napig fosok 3 napig meg nincs semmi, akkor rendben van minden:)
Amit írtál igaz, statisztikailag legtöbb pontot vittek az Arénán, viszont ha megvizsgálod milyen "nehézségű " ellenfelek ellen játszottak, akkor ez már árnyalja a képet.
Egyszónak is száz a vége, jó lett volna ha a Győr is az A csoportban van:)
vagy legalább ne változtatták volna meg a versenykiírást menet közben!
Nem is olyan régen kiírásra került a Szolnoki Aréna Kupa, amin 8 csapat, a Nyíregyháza Tigers, a Budapest Titans, a Dunaújváros Gorillaz, a Szolnok Soldiers, a Jászberény Wolverines, a Szeged Bats, a Békéscsaba Raptors és a Kecskemét Goats fog részt venni. Mindemellett egy új…..