Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tokis

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Ilyet is csak NSZK retró erotikus filmekben láttunk, bejön az időjárásjelentő csajszi, kirakja a két mellét a muskátlis bajor ablakba és a forróságról mesél, meg arról, hogy érdemes lesz kihasználni a következő két napot, és már várjuk, hogy panaszkodjon, hogy…..
Eldőlt: elveszik a Sláger rádió és a Danubius országos frekvenciáit. A Fidesz és az MSZP együtt szavazta meg a két rádió halálos ítéletét. A frekvencia- pályázat egyik nyertese az FM1 konzorcium lett, amely a Sláger helyén indítja a radiocafét. A másik győztes, az Advenio…..
tokis 2009.10.30 20:21:06
@BKV figyelő: el is mennék csak sajna nekem MéG kell vizum hozátok.
tokis 2009.10.30 20:26:59
@budaf(u)ck: ha igénytalen mért halgatod keres más frekit azért mert nem szereted még pár millióan szeretik.Miért mert hoz egy kis kikapcsolódást a sok szar hazudozás közt amit a honatyák müvelnek és nem gondolunk a sok szaros gondra mert azt kaptun eleget demokrácia meg jogálam cimszó allat.
tokis 2009.10.30 20:36:48
@budaf(u)ck: ha ezt mind tudod hogy mekora volt a zenei repertoár akkor csak halgatad öket.miért ha utálod..