Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anenym

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1973-ban ünnepelte a főváros a város egyesítésének centenáriumát. A 100. évforduló alkalmából egy sor új épületet adtak át, ezekből szemezgetünk most. A kultúra több új intézménnyel is bővült. 1973 októberére befejezték az óbudai ifjúsági és művelődési ház…..
Készülj a hosszú télre, kedvesem,Mert hosszú lesz a tél, én azt hiszem,A szíved melegét tedd el nekem,Én majd a szemed fényét őrizem.Szedd össze mindazt, ami megmarad,Csak lassan égesd el a vágyakat,Csavard a lángot lejjebb, kedvesem,A tűzre szükség lesz még, úgy hiszem.Ne…..
Anenym Gonosz csapda minden tánc 2013.06.17 22:15:32
Száll a hét.Pénteken este megdörren a gép.A csönd oda, mint a bomba, robban szét.Bolydul a város, zsúfolt minden bár.Dől a zene és elkezdődik a bál.Áll az idõés esküszöm én, hogy meg sem fejthető,Hol rejtőzött eddig ennyi nőés hirtelen most, hogy került…..
Anenym Már elmúlt régen 2013.06.12 06:40:25
A csókod elvesztettem,A tegnap sincs meg már.Az érintésed megkövül,Az emlék most is fáj.Az estét oly rossz várni,A magány túl nehéz.A vágy úgy ég még bennem, Úgy sír bennem, hogy hozzám érj.Már elmúlt régen, de még most is fáj,Mert fel kellett ébrednem, hogy mégis…..
Rég ülünk itt együtt és csak hallgatunk.Mondd miért jöttünk össze,Ha nincs mit mondanunk?Miért nézed az órát,Tudom, hogy menni kell.Túl egyszerű volna,Nem így nem engedlek el.Ez az utolsó tánc, aztán mindennek vége.Ez az utolsó tánc, bármit kívánhatsz érte.Utána már, ha…..
Ha egyszer elmegyek, majd mi marad utánam?Kopott cipők, ruhák az ágyon.Ha egyszer elmegyek, majd megkérditek, miért mentél el?Sietve indulok, de itt hagyom az álmom,Hitem, dalom, és minden vágyam.Lehet, hogy érzem majd a hiányotok, de vissza ne várjatok!Ölel a végtelen, így szabad…..