Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AAlwaan

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
AAlwaan 2009.11.19 12:28:38
@Pikk Dáma ♠ / bip-bip: hú de nagy beszólás volt részedről.Gondolom órákig gyakoroltad
AAlwaan 2009.11.19 12:32:02
@Vincenzo90: nem vagyok fasiszta,csak érdekes modon a jobbikos érzelműek fikázták őket.Kuruc infosok meg örömtáncot jártak...de mire fel?
"Az HBO2 karácsony, illetve szilveszter alkalmából meghosszabbított műsoridőt ajándékoz előfizetőinek" - jött a friss és forró sajtóközlemény. Az HBO2 hétköznap napi 16, hétvégén napi 18 órán át biztosít reklám- és megszakításmentes kikapcsolódást, de…..
Az Apple iTunes nevű zeneboltja a világ legnagyobb forgalmát lebonyolító ilyen vállalkozása, ami itthon persze a fasz jogvédő hivatal meg a még faszabb Magyar Hanglemezkiadók Egyesülete nevű gittegylet miatt még mindig nem érhető el (nem hát, mert akkor a sápot nem tudnák levenni…..
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..
AAlwaan 2009.10.29 18:52:24
www.youtube.com/watch?v=dyajIuNEFKA

Itt van a válasz a kérdéseitekre