Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sulytalansag

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Dulce de leche, egy argentin karamell-öntet. Hasonlít kicsit a mekishez amivel a 100ftos fagyit(??) locsálják le, de annál krémesebb állagú és (nem meglepő) sokkal finomabb is. Magában kicsit édes, de remekül párosítható gyümölcsökhöz(körte!!) , tortákhoz,…..
 Ez csak egy időhúzó poszt a késésben lévő, de épp íródó Hangyász hétfőhöz. EOM..
Nemrég bukkantunk erre a roppant érdekes képre, amely megfejtésébe beletört a bicskánk. Egy dolog teljesen bizonyos: a hölgy roppant szexi pózban helyezkedett el a bringa alatt. Bár, ha jöbban megnézzük ez inkább csak egy roncs, se külső gumi, se nyereg nincs rajta. Van tippetek mit…..
Belsőség A Syncro nyomában 2009.12.12 19:00:00
Kettes számú 1 gigabájtos Transporterünk várja sasszemű gazdáját. Íme a kérdés: A Totalcar adásban szereplő kék Passat Syncro a hátulján összesen hány helyen és hol szerepel a Syncro felirat? A kitartás meghozza gyümölcsét. (A Porsche Hungaria ajándéka.)..
sulytalansag 2009.12.12 19:02:59
Autófília Lapos troli 2009.10.29 09:30:00
Piros is, elektromos is, akkor troli lesz az. Darti lőtte nekünk munka közben. Köszönjük. Tél van. Azaz még nem, de majdnem. Az év elején, tavasszal cégünk egyik megrendelőjének kérésére a saját telephelyén kellett dolgoznunk. Ritkán teszünk ilyet, de a helyszín sajátossága…..