Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tóbiás71

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors úgy tudja, a TV2 március elején elkezdte egy új, tudásalapú műveltségi vetélkedő forgatását, és az új show vezetésére Stohl Andrást kérték fel, aki el is vállalta a feladatot.A lap úgy tudja, az előválogatók már lezajlottak, és a napokban elkezdődnek az éles forgatások is. A műsorban párok…..
A január első hete most bár biztos, hogy a TV2 meglehetősen váratlan sikereiről és az RTL lassan történelminek nevezhető mélyrepüléséről szól. A keddi és szerdai nézettséget már kielemeztük, a tegnap esti még arra is rátett egy lapáttal, a Válótársak meg kikapott egy olyan műsortól, amiben azt kell…..
Hát, vérfideszes cimborák, ezt beszoptátok. Hétfő reggel tíz óráig csapataitok harcban álltak, a Kormány a helyén volt a vasárnapi boltzár ügyben. Volt minden: Lázár forgatta a szemeit, álcivil köcsögök reszelték a fingot, még valami szakszervezeti bandát is sikerült csatasorba állítani. Aztán harc…..
tóbiás71 2016.04.13 12:55:11
@Szelid sunmalac: Hát ezt nem értem én sem ,mert ha azt akarnák hogy ne legyen nyitva vasárnap a bolt ,akkor fel kell emelni a vasárnapi pótlékot 200%-ra és akkor már nem biztos hogy megéri nyitva lenni.
Aki akar nyitva lehet ,de az alkalmazottnak jár a 200%
tóbiás71 2016.04.13 13:29:20
@Orbánseggén_Lőrincz: Még mindig nem értitek!!! A lényeg a szabályozáson van . A szakszervezetekkel és a munkaadókkal együtt kialakított tárgyalások alapján. Na ehhez nagyon sokat kell dolgozni, azt pedig a fidesz nem szeret
Tavaly márciusban már megírtuk, hogy Balatonfenyvesen akkora kikötő épül, hogy ha az elején ácsorogsz, nem látod majd a végét. Akkoriban kezdődött a közel 2 milliárd forintos vitorlás élménycentrum megépítése, aminek a tóba nyúló, 450 méteresre tervezett hullámvédőgátjai miatt annak idején…..
tóbiás71 2016.02.22 16:27:31
@Peetee: Ha megnézed van a parton 1 csatorna ami itt folyik be a Balatonba.
Ez a csatorna vezeti le a Nagyberekből a csapadék vizet ,ami sok csapadék esetén (mint ami most is esett)
tőzeget is hoz magával.Ettől ilyen fekete ebben a zárt öbölben a víz.
Örök körforgás ez! Éppen ma egy éves a Téligumis kiskáté című bejegyzésünk. Erre én is csak akkor eszméltem rá, amikor rászántam magam az idei téli abroncs témájú írásra. Tavaly igyekeztem összeszedni minden fontos tudnivalót, és kellő hosszúságban elmondani mindent,…..
tóbiás71 2014.11.13 20:35:58
@Bambano: a tiszta víz és a kavicstalanítás megvolt, csak a gumi öregedése ellen mit kenjek fújjak?
Kedves Olvasóink! Közeli barátunk, az alkatrész-cikkszámok Esőembere és kiapadhatatlan ellátónk, Prokee írt nekünk egy szomorú levelet. Van benne minden: friss jogsi, Apa autója, baleset, szívfájdalom és egy Swift, amit szeretnek. Tanulság? Még tán az is. Olvassák csak...…..