Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsókica01

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vigyázz, csúszik a kő! Á, dehogy, stabilan ááááá -   looocccs....Nyár végére többnyire a Duna is visszahúzódik medrébe, ilyenkor előkerülnek a magas víznél meghorgászhatatalan akadások, kőruganyok, haltartó helyek. Azon a késő délutánon is egy ilyen…..
zsókica01 2009.10.29 21:56:56
A csuka húsa száraz és finom - mint a jófajta vörösbor - csak kicsit szálkásabb.  Csukaszezon van, süssünk csukát, tepsiben, azzal nagyot nem lehet hibázni.A csuka tisztított állapotban került elő a mélyhűtőből, két filét vágtam belőle. A filékről lehúztam a bőrt és…..
Sült paprika a kedvencem. Sok helyen ettem már, de talán a legfinomabb a tábori körülmények között, szabad tűzön, rácson sütött Joco bácsi-féle volt. Enyhén ecetesen savanykás, ízesen sós, éppenhogy olajos, és meghatározóan fokhagymás. A sült paprikához…..
Barátainkat kísértük ki a kapun és az utcán vettük észre a kis nyávogó gombolyagot. Gyermek felkapta, magához ölelte - így lett a mi macskánk Cila.            A halakhoz való viszonya érdekes: a hazahozott…..
Pár évtizeddel ezelőtt nem  az volt a kérdés, hogy hogyan eltölteni a szabadidőt, hanem, hogy egyáltalán van-e. Mai korunkban szerencsénkre van, és próbáljuk aktívan tölteni. A horgászat tud keményen aktív időtöltés is lenni, bár az emberek többsége (néha…..
   -Öhhhm, uram, ön ugye kancsal egy kicsit?De ne szaladjunk ennyire előre. Úgy kezdődött, hogy szóltak, hogy menjek el munkakör-alkalmassági vizsgálatra, de iziben. Hétfő délutánra kaptam időpontot a szemészetre és a belgyógyászhoz, labor másnap reggel.Látásom…..
Tisza-tavon voltam, készült pár kép, íme: Az autópálya unalmas. Ellenben a napfelkelte szép. Nem tudom más is észrevette-e már: a napfelkelte sokkal rövidebb mint a napnyugta.  :-))))    Jó, tudom egy átlagember napnyugtát majdnem minden nap lát, de…..
zsókica01 2009.10.29 17:50:56