Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kitta86

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó estét mindenkinek. Rengeteg beírás, próbálom mindet elolvasni. A Bea belázasodott, nem tud írni a blog-ra sem. Kezdjük sorban: 1.) Megtört a jég. Többen hívtak, hogy a MÁK felvette a telefont, tudtak vele beszélni (még Szűcs úrral is) és rendre mindenkit tájékoztattak…..
Kitta86 2009.11.26 19:35:21
@mama56: Én kismama vagyok hetente, 2 hetenet járok vizsgálatokra és még semmi problémám nem volt ugyhogy menj csak nyugottan. A járulékot nem fizetik de nem téged fognak ezéert büntetni hanem a céget. Volt már vállalkozásom és tudom hogy hogy ez így van. A céget büntetik ilyen esetben hiszen nem a te hibád hogy nincs fzetve a járulék
Kedves Kollégák!A Pénzügyminisztérium ma megerősítette a tegnapi, politikusoktól kapott híreket. Tudomásuk szerint a héten rendeződnie kell az ügynek, a kincstárnak utalnia kell. Amennyiben a MÁK nem tenne eleget ennek a döntésnek, és a számlán legkésőbb hétfőn nem jelenne…..
Kitta86 2009.11.19 10:00:06
@csillag1990: Ezt már én is kérdeztem a vezetömtől és azt mindta hogy külön vannak bérszámfejtve. Meg amit a cég kiadott jöv. igazolást azon igy szrepel úgyhohy szrintem külön
 Kedves Kollégák!A mai nap folyamán személyesen jártunk Pécsen, ahol arról tájékoztattak, hogy még a mai nappal sem kapták meg postai úton a határozatot. (írásba is adták). Sajnos arra tudnak hivatkozni, hogy addig nem kötelező rájuk nézve, mert a kézbesítéssel válik…..
Kedves Kollégák! Azt a határozatot, amit tegnap láttak - írtam is - még akkor nem vette át hivatalosan a Pécsi MÁK. Sajnos a postázásra nincs ráhatásunk, de reméljük legkésőbb holnap hivatalosan is iktatják (egyébként én ezt írtam a hírekbe is.) Valóban utána azonnal…..