Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sali

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Webisztán A sikeres startupok 2006.09.15 10:55:00
Mostanában viszonylag sok konferencia zajlik. Mármint komoly, nem olyanok, mint itthon szoktak lenni. A TechCrunch vezetője, Mike Arrington a Future of the Web Apps-en beszélt arról, hogy szerinte melyek a jó webkettes startupok. A nyerteseknek közös tulajdonsága, hogy sokat közülük mág…..
Megújult a YouTube-videók kezelőfelülete (kerekebb gombok, piros csúszka), valamint megnyílt az átlag felhasználók előtt a Videobomb. Lehet felnyomkodni a vicces saját videókat. Ha már magyar videómegosztók: a Videa - Powered By T-Online legnépszerűbb videója továbbra is egy…..
A T-Online újabb webkettes leckét mond fel. A legnépszerűbb és legsikeresebb webkettes szolgáltatásfaja a közösségépítő szájt (social network). Meg is vették kápéra az iWiW-et, mely a legerősebb és legsikeresebb magyar közösségépítő. Aztán következett egy kisebb…..
Onlinemarketing blog Egérmozi 2006.07.25 11:20:54
Egy ismerősöm egérmozinak nevezte a '90-es évek közepén megjelent kvázi-HiFi készülékek (magnó, rádió, cd lejátszás, 2 db gagyi hangfal) kezelőfelületét, ahol mindenféle színes fények villognak többé-kevésbé értelmetlenül. Aztán ez a fogalom átöröklődött az…..