Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ahavasi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arnold valami döbbeneteset tudott megörökíteni ebben a csodálatos játékban: Végig akartam vinni a játékot, de a harmadik pályán elcsapottt egy hordó, és nekivágódtam a fának. Ez lett a vége, a kerék lemaradt s én meg nem tudtam továbbmenni. Az egészben az a fura, hogy a…..
Valahol azért van egy határ... Soundtrack:Carl Douglas - Kung-Fu fighting Na jól van...Múltkor 2,5 óra kellett, hogy privátból publikus videó legyen, most elég volt 8 perc?Mi a ...? Na mindegy, akkor itt van előbb...18:55 20:51 helyett. ..
ahavasi 2008.03.22 08:14:14
AndrewPuma82 újra talált érdekes képeket a Mesterlövészben. Ugyan ki nem tartogat otthon bekeretezett képeket rendőrjárgányokról? Én speciel most sötétben írok, mert a helyhiánytól már az ablakokat is befedtem velük...
ahavasi 2008.03.08 17:30:42
A piacon már valamennyire ismert Hardsid.com, Téli Sándornak a Commodore 64 szinticsipjét recikláló zseniális projektje kihozta eddigi legnagyszerűbb termékét, a HardSID 4U-t. Ez egy USB-re köthető kis doboz, amelybe maximum négy darab SID-szinticsip építhető bele, és a hangszer…..
Rossz PC Juniorok Heart of Darkness 2007.12.04 10:16:00
Istenem(!) de nagy játék (volt) ez! Egyszerűen magávalragadó tényleg kifelejthetetlen belőle minden. A karakterek, aszövegek, a cselekmény, a helyszínek-->ZSENIÁLISAjánlott beszerezni:)(És persze hozá egy legalább 4+4 gombos joystick)<-csak ajánlott a részemről)És az…..
pspgalery Pursuit Force 2007.10.26 22:08:00
Mikor olvasgattam cikkeket erről a játékról, mindenhol ilyeneket találtam, hogy GTA klón meg hogy "szabad játék" azaz mászkálhatsz "szabadon". Hát a játék messze eltért ezektől az "igéretektől".Olyan 8000HUF-nyi összeget adtam érte…..
Na, ez a harmadik Irate Gamer hír egymás után, de látom titeket is érdekel, és régen voltak ilyen jó és vicces kommentárok a blogon, szóval köszönöm, öröm volt olvasni :) Aki nem olvasta volna el őket, közben kiderült, hogy az Irate Gamer videókhoz már nem is lehet…..