Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angie12

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kelta mondás úgy tartja, ha a sötét felhők mögül előtör a fény, a következő cselekedetünket vagy vállalkozásunkat siker koronázza. A Napisten szeme mindenket kísér figyelemmel. ..
Egy kis zene a misztikus kultúrák kedvelőinek... ..
Tavaly nyáron elmentem a közeli hegyekbe túrázni pár napra. Miután ezt a képet készítettem, találkoztam egy kis tündérrel. Mi? Hogy nem hiszel a tündérekben. Hehe. Ő is azt mondta: Én nem hiszek az emberekben.  ..
Kétszer ad, ki gyorsan ad!A jót gyorsan(tedd) Zen-va iszoge.Ha kint zord az élet és fekete a világ, bent felveszem a cseresznyeruhát.Amikor nevetünk, velünk vannak az istenek.Ami jön, fogadjátok. Ami megy engedjétek.Aki a megértés birtokába jut, nevetni fog, én nem hullat könnyeket.A…..
Angie12 2012.08.22 21:38:07
Ha ma tegnap van, akkor holnap tegnap lesz és így volt.  Ha a szívem tavára esőcsepp hull, a hullámok a partot elmossák. A kis tűz is lehet gyilkos. A nagy tűz is menthet életet. Egy kedves szó többet ér, mint egy hamis mosoly. A szerelem több követ megmozgat, mint Herakles…..
Albert Einstein idézetei a youtube-on!!!http://www.youtube.com/watch?v=6Alqt3iiBe Indián Bölcsességekhttp://www.youtube.com/watch?v=kSBjQ7ZA9g8&NR=1 Az emberi kapcsolatokhttp://www.youtube.com/watch?v=nkH6_5KLpQE&feature=related  ..
"A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk." (Francoise Sagan) "Szerelem, ha egyik a másikát repülni hagyja, de ha lezuhan, fél szárnyát kölcsönadja." (Szabó Éva: Szög és kereszt) "Az az ember, akit bennem szeretsz,…..
   Emberi tudás és hatalom egy és ugyanaz. (Francis Bacon) Tessék tudni! A te tudásod a te hatalmad! (Szimeonov Todor)Tégy jót, s gondold meg, hogy minden óra lehet az utolsó. (Talmud) Az isten akként formázta kezünket, hogy a…..
EgyiptomJöjj, történjen ezután valami jó.Senki sem születik bölcsnek.Ha bátor vagy és ura vagy szívednek gyermekeidet karodba ölelheted, asszonyodat megcsókolhatod, mert megláthatod az otthonod.Amit néven nevezünk, léteznie kell. Azt, amit néven nevezünk, le kell írnunk. Amit…..