Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petyu

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is szeretném megköszönni Supergalaxys-nak, hogy egyedül viszi az oldalt, amíg én nem vagyok. Ezt persze úgy kell érteni, hogy néha azért rá-ránézek az oldalra, de csak nagyritkán. Most a hétvégén mondjuk lett volna rá egy kis időm, de kedvem nemigazán. Szóval maradjunk…..
2009. 4. 15, 19:02. Ekkor került ki az első bejegyzés blogomra. Érdekes, de talán kerek egy évvel később ennek a blognak a látogatói most épp a Cargo of Doom-ot néznik a tévében. Utána meg - talán- visszajönnek leírni a véleményüket, és akkor meglátják ezt a bejegyzést.…..
Aki nem tudja, annak elmondom, hogy egykor még nem a Köztársaság háborúzott a szakadárok ellen, hanem a Mandaloriaiak és a Jedi lovagok írtották egymást. Azóta viszont már sok változás történt a galaxisban. A régi mandaloriai harcosok azóta száműzve lettek (és úgy tudják,…..
Petyu 2010.02.07 12:50:38
Először is kezdeném azzal, hogy tölthető a várva várt 13. rész, egyelőre még felirat nélkül. KATT IDE!. Délelőtt kirándulni voltam, ezért írok csak most. Egyébként ha már a kirándulásnál tartunk. Na milyen kutya jött utánam, és a kutyám után? Na? Úgy van, egy Magyar…..
Petyu 2010.02.07 12:50:01
Bár véleményem szerint a Lightsaber Lost egy kissé gyenge lett, azért a kedvét senkinek nem akarom elvenni. Szóval aki kiváncsi az Ashoka Tano - Tera Sinube párosnak a Coruscant-i akciójára, és nem tud aludni a kiváncsiságtól, hogy vajon Ashoka visszaszerzi-e a fénykardját, az…..
Végre itt van, megérkezett a várva várt duplapremier. Ennek a duplapremiernek az első "feléről", a Grievous Intriuge-ről már egyébként is lehetett tudni, hogy tele lesz fénykardpárbajokkal - vagy legalább is lesz benne- lesznek benne új jedik (Eeth Koth & Adi Gallia),…..
Hiába, a vimeo sem kegyelmezett :S Tehát új helyet kell keresni. Persze most vissza lehetne rakosgatni azt a pár megavideo-s dolgot, meg talán a yv-s vidik is mennének 1-2 helyen, de ez nem jó megoldás. Helyette inkább elkezdem feltöltögetni a társoldalunk, a jedirend…..
Új év, tehát kellenek újítások is. Úgy gondoltam, hogy hazavágom ezt a "aki második lesz, bekerül a következő szavazásba is" dolgot. Az eddigi szavazatokat elnézve ezek eddig sem voltak túl népszerűek. Azaz aki egy szavazásban második lett, az általában a…..
Hosszú-hosszú várakozás után végre ismét nézhetünk clone wars-ot, ugyanis most már a 9., meg a 10. rész is elérhetőek jó minőségben. Ráadásul egy videóban benne van mind2 rész, így nem kell mindegyikkel külön "bajlódni". Persze majd az oldalon külön-külön is meg…..
Az amcsi CartoonNetworkön kisorsolták a TOP 10 Clone Wars-os jedit. A helyezés: 10. Obi-Wan Kenobi 9. Luminara Unduli 8. Ki-Adi Mundi 7. Barriss Offee 6. Plo Koon 5. Mace Windu 4. Kit Fisto 3. Ashoka Tano  2. Anakin Skywalker 1. Yoda Bár nem tudom, hogy ez egy szavazás volt-e,…..
Petyu 2010.01.02 10:50:47
@barkó: Hát sajnos nem Darth Vader öli meg hanem Grievous a sith-ek bosszúja elején. Az eredeti kétlemezes DVD-n a kivágott jelenetek között van:Obi és Anakin miközben a kancellárt keresik bukkannak rá Shaak-Ti-ra,
magna testőrök fogják le és ott van Grievous is. Valamiről elkezdenek beszélni (nem értettem mert angol a szöveg) és egyszer csak Grievous hátulról kicsinálja. A két jedi elmenekült. És ment tovább a történet.
Jó jelenet kár vót kivágni.
Clone Wars Blog 2010! 2009.12.31 17:07:00
Hát igen, ezt is megéltük! Ha valaki esetleg nem tudná, a blog 2009. április 15.-én, este hét óra körül jött létre. Igazából nagyon szerettem a sorozatot, és kiváncsi voltam, hogy másoknak hogy tetszik, és ők hogyan értékelnék. Nagyjából emiatt akartam CW-s blogot csinálni.…..
Clone Wars Blog OFF! 2009.11.01 09:51:00
Az a helyzet, hogy vannak olyan kommentek, amik egyik bejegyzéssel sem kapcsolatosak. Ezeket a kommenteket mostanában a Children of the Force bejegyzéshez szoktuk írni, fene tudja hogy miért... Szóval mostantól, ha van valami olyan közölnivalód, ami nem kapcsolódik a blog egyik…..
Kezdhetném megint azzal, hogy mennyire vártam ezt a részt, meg hogy mennyire hosszú volt ez az egy hét, mire ismét kijött az új rész stb... Viszont őszinte leszek: valahogy kimondottan gyors volt ez a hét, és egyik pillanatról a másikra azon kaptam magam, hogy: "Jé, már le is…..
Ismét volt egy kisebb (két hetes) szünet, de most megjött a Mikulás bácsi, és elhozta nekünk a Brain Invaders c. epizódot, amely több szempontból is különlegesnek mondható. Igazából már a múltkori rész is rendhagyó volt egy kicsit, elvégre zombik voltak benne. A zombik pedig nem…..
A múltkori zseniális epizód után teljesen jogosan vártam ezt az epizódot, ahogy gondolom ti is. Hiszen ismét Geonosis, folytatódhatnak a gigantikus csaták, a jó történet, újra hallgathatjuk a jelenetekhez teljesen jól passzoló, király zenéket, és újra szemtanúi lehetünk a remek…..
Nagyon sok minden előzte meg a Landing at Point Rain netes megjelenését. Elsősorban óriási várakozás, ami az előzetes alapján nem is volt annyira meglepő. Aztán ez a várakozás egyre nagyobb lett, ahogy egyre több információt tudhattunk meg, ráadásul még egy kibővített előzetes…..
Igen, már a cím is lelövi a poént: A Malevolence elpusztítása. Szóval Grievous hajójának sorsa meg van pecsételve. Ha emlékezetem nem csal legutóbb ott tartottunk, hogy az árnyékszázadnak, és Anakinéknak sikerült megsemmisíteni a hajó fegyverét, pajzsát, és hiperhajtóművét,…..
Petyu 2009.10.29 15:46:40
85%
Clone Wars Blog 13.rész Jedi Crash 2009.05.03 14:03:00
 Szegény Aayla Secura jedimester, és csapata eléggé benne vannak a pácban. Szeparatista hajók támadták meg a köztársaságiakat, és a droidok be is hatoltak a köztársasági hajókba. A kékszinű Twi'lek, és csapata Anakinéktól kér segítséget, akik egy köztársasági LAAT…..
 Kedves látogatóim, elérkeztünk a mélyponthoz! Ha ez a rész mondjuk teljesen különálló lenne, és nem az előző két zseniális résznek a folytatása lenne, még akkor se kapna töbet 20%-nál, na de így... Egyszerűen szégyen, hogy ezt merték folytatni. Ráadásul az egészben…..
Hihetetlen, de igaz: A Clone Wars újra normális lett! Jó tudom, hogy csak egy nagyon-nagyon szar rész volt ez, és a zsírkirály Cargo of Doom között, de én akkor is nagyon örültem, hogy végre minden visszatért a normális kerékvágásba. Na jó ez nem teljesen igaz, hiszen ez az…..
Petyu 2009.10.30 08:42:05
@ffixer: És az baj?
Clone Wars Blog 1. rész Ambush 2009.04.15 19:53:00
A Clone Wars első része az Ambush, február 8.-án került bemutatásra az RTL klubon, és február 13-án a Cartoon Network-ön. A rész kezdetén a narrátor beszámol arról, hogy egyre több semleges bolygó kényszerül dönteni, hogy a köztársaságot, vagy a szeparatistákat…..
Azt már korábban is lehetett sejteni, hogy a Cargo of Doom, magyar nevén Végzetes Szállítmány a Cad Bane trilógia záróepizódja lesz. Cad Bane az utóbbi 2 résznek (főleg a Holocron Heistnek) köszönhetően az egyik kedvenc szereplőmmé vált. Éppen ezért vártam el a Clone Warstól,…..
Petyu 2009.10.29 19:36:17
"Hosszú-hosszú idő után végre eljött ez a perc is" -mondta Darth Sidious nagyúr a Sithek Bosszújában. Most én is csak ezt tudom mondani, elvégre megjött a várva-várt második évad. Ráadásul az első két résznek, a Holocron Heistnek, és a Cargo of Doomnak is ugyanazon a…..
Ezúttal egy videó értékelést készítettem, az első évad utolsó részének az alkalmából :) Szerintem: 83% Szerintetek: 84%Szinkronos Videó (KATT) CWBA DÍJ: ELSŐ ÉVADBAN A - LEGJOBB HELYSZÍN (CORUSCANT)- LEGJOBB RÉSZ - LEGJOBB CSATA..
Szerintem még nem is volt olyan rész amit ennyire vártam volna. Voltak olyan részek, amikbe csalódtam, voltak, amik pozitív meglepetést nyújtottak. Ez a rész viszont kb. pont azt a szintet ütötte meg, amit elvártam tőle. A Király szintet! Voltak benne nagyon király csaták, és még…..
Petyu 2009.10.29 19:26:13