Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*Nikus*

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időben egyre több kérdés merül fel a fapadosoknál használható kézipoggyászokkal kapcsolatban különböző fórumokon, így ideje egy kicsit részletesebben beszélni róluk. DePassant olvtárs alaposan körüljárta a témát, köszönjük. Időközben számos változás volt a…..
TComment Az autózás őrültség 2012.12.12 09:29:59
Aki használja az autóját, ne gondolja, hogy ötvennél kevesebből kijön. Ha még mindig azt hiszi, kezdje el írni, és majd beszélünk egy hónap múlva. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
*Nikus* 2012.12.12 14:18:41
Elég aktuális számomra a kérdés. Nemrég ellopták az autónkat (használt, kis kategóriás autó), így megtapasztalhatjuk, hogy tudunk-e élni nélküle. Nos, igen, tudunk. De hogy ettől jobb lett-e? Az anyagiakat leszámítva semmiképp. Lehet, hogy több pénz marad a zsebünkben, de ez nem kompenzálja azt a rugalmasságot és biztonságot, amit egy autó nyújtani tud. Nagy élmény reggel este odafagyni a buszmegállóba, sötétben egyedül sétálni a város külső kerületében, hogy aztán este végre becsukhassam magam mögött az ajtót, hogy szerencsére ma is épségben hazaártem. Elméletben nagyon jól meg lehet oldani a nagybevásárlásokat is - csak a legszükségesebbeket veszem, és akkor még spórolok is, de valahogy elkeseredek, amikor emlékeztetnem kell magam, hogy ezt vagy azt nem vehetem meg, mert túl nehéz/túl nagy méretű. A családom meglátogatáshoz most épp kétszer annyit kell így vonatoznunk (több napra előre ki kell választani a vonatot ráadásul), mint amennyi autóval volt. Mindennap tervezés és tervezés. Csak néhány dolog, ami nehezebbé, konfliktusosabbá teszi az életet most - nem is tudom, mi lenne, ha gyerekünk is lenne. Én nagyon szívsesen rászánnám azt a pénzt, hogy ismét nyugodtabban élhessek. Nem úszunk a pénzben, de nem is az utolsó fillérünket költöttük rá. Hiába jön mindenki a költségekkel, hogy mekkora ráfizetés az autó üzemeltetése, vannak azonban olyan előnyei, amelyek pénzben nem kifejezhetők.
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
Net_randi_kalauz Helló világ! 2010.06.23 01:32:00
"Egy éjjel amikor megláttam Doña Queridát az ablakban kombinéban, elõször vettem észre, hogy a nõk alsó ruhája alig ér hozzá a testükhöz, mintha légpárnácskán lebegne és a selyem körbelengi, cirógatja a testet, mint az angyalok szárnyai. Akkor értettem…..
Netes kalandjait meséli el egy hölgy ezen a linken. Véletlenül egy tipikus és öntudatlan női hibába (de a férfiak szempontjából nevezhetjük őrjítő jelenségbe) sikerül beletrafálnia. Elôzô randijaimon és a női élmény-beszámolókon folyamatosan hasonló sztorikra bukkanok,…..
*Nikus* 2010.06.21 22:22:02
@Szélvészhercegnő: Ezt azt hiszem mindkét irányban el lehet sütni, attól függően, hogy nő vagy pasi meséli :)
*Nikus* 2010.06.21 22:58:19
@Szélvészhercegnő: Lehet, hogy rosszul fogadná egy férfi, ha pl. egy társaságban a nő messze lekörözné a poénjaival. De azért szerintem titkon elvárják, hogy szoruljon némi humorérzék a nőbe is :)
*Nikus* 2010.06.22 09:29:35
@Női Netrandisok: Kicsit népszerűbb a téma, mint pl. az atomfizika :)