Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lodra

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Scofield annyira nehéz helyzetben van, hogy abból egy normális drámában óriási dolgokat lehetne kihozni. Döntenie kell, hogy a babáját vagy a bátyját menti meg, mert mindkettő valamelyik főgonosznál van fogságban, és csak a Scylláért cserébe szabadulhatnak ki. Mahone-nak…..
A csapat csupán centikre van a Scylla megszerzésétől, de még meg kell gyászolniuk Brad Bellicket, és haragudniuk kell Don Selfre, aki nem túl megértő velük szemben ezekben a percekben, sőt, sudribunkóbb, mint valaha. Scofieldnak szüksége van a madaraskönyv Gretchennél lévő…..
Lodra 2009.11.04 12:52:03
Lodra 2009.11.05 09:09:58
@hallgato_k: beszéltem sixx-szel, azt mondta hogy azok elvesztek... mondjuk az nem tom hogy lehet, de sajna ez van.
comment:com Ez viccnek is rossz 2009.11.04 12:32:00
Ellen Degeneresnek van egy talksowja, amiben hagyomány, hogy a vendégeket valahogy megszívatják, akik persze jó képet vágnak hozzá, meg minden, mert kell a jó sajtó az embernek, ha celeb. Ellen a legutóbbi alkalommal azonban kicsit túllőtt a célon, egy bekamerázott öltöző…..
Lodra 2009.11.04 14:18:16
@sixx: óó a fenébe!! pedig azzal lett volna teljes a kép :( iszonyatosan jó volt az összes rész amit írtál. vinnyogva röhögtem rajtuk :DD
sajnálom, hogy ezeket már nem tudom elolvasni :(
Eljön a nagy pillanat, amire az egyszeri Szökés-néző a legjobban várt: a nyitó jelenetben a Nagyon Félelmetes Fekete Bérgyilkos egy irdatlan maflást kap az arcába, ezzel megadva a mostani epizód alaphangulatát, jessz, ezt már nem lehet elbaszni, gyerekek. Tuskó Lincoln arra akarja…..