Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Franky Carpenter

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTVA zseniális reklámkampányba kezdett, hogy megmutassa amije van, és azt is, hova tart. A Paint-tanfolyam mentőfeladatának tűnő plakát szerint egyenesen az égbe, vagy még tovább. Ha elhisszük, hogy az emelkedés nem csak a bukás előtti pillanat, hát a stratoszférában lesz a…..
Estván király, alkotmány előtt egy nappal megkezdődik az Európa Liga selejtezőinek utolsó fordulója. Két állva maradt reprezentánsunk esetében immáron így tehető fel a kérdés: győzelem és egész őszt átfogó mennybe menetel vagy kiesés és szeptembertől csak bohócliga?…..
Már megint ezek a fondorlatoskodó, anglo-katolikus, félprotestáns, házasságtörő zátonylakók, mer’ ezeknek semmi sem szent. A SkySport értesülései szerint a Manchester City mindent megtesz, hogy leigazolja Jézus Krisztust. Mennyei forrásokra hivatkozva a csatorna tudni véli,…..
Franky Carpenter 2010.07.30 11:25:20
Azt nyilatkozta az amerikai szövetségi kapitány, Bob Bradley, hogy ugyan minden játékosa nagyon jól tudja, hogy Rooney mennyire izé, temperamentumos fajta, és ha sokat cukkolják és idegesítik (értsd: folyamatosan rátartanak a lábára, rángatják a mezét és beszólnak neki Shrekre…..
Franky Carpenter 2010.06.11 14:46:34
@1hurka: Egy Donovan nem csinál nyarat...
Simán nyernek az angolok.
 Érdekes módon a reggeli munkába járás közben szoktam lelki életet élni magammal, valószínűleg azért, mert máskor erre nincs idő. Feltuszkolom magam a buszra, bekapcsolok a fülemre valami zenét és jönnek is a gondolatok.Úgy néz ki, hogy máris elért a novemberi depresszió.…..
 Mélyen Tisztelt Olvasóközönség! Ez az első adás, majd igyekszem színvonalas és tartalmas semmiségekkel megtölteni a fehér hátteret. Mai aktuális tudósításom a reggeli buszozásról szól. Íme:Napok óta bassza a csőrömet (sőt, ha jól belegondolok, akkor hosszú…..