Regisztráció Blogot indítok
Adatok
proximusz

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azzal szerintem semmi gond nincs, ha az államelnök valamely párt mellett vagy ellen kampányol. Ilyet már tettek ezelőtt is, és olyan nagy jelentősége nem volt. Az viszont már komoly, ha kozmikus távlatokba helyezi mondandóját. Sólyom László az élet, vagyis sokkal inkább a létezés…..
Polír Országúti stroboszkópok 2009.11.28 13:55:00
Van egy-két dolog, amin változtatni kéne, hogy kellemesebb hely legyen Magyaország. Most a Magyar Közhangulatfelmérő Intézet segítségéel számbavesszük azokat a dolgokat, amely megkeserítik a mindennapokat. Elsőként kezdjük a közutakkal. Mondani szokták: hazánkban nincs…..
Polír Hülye határon túliak 2009.11.12 12:40:00
Folytatnunk kell a kettős állampolgárság ügyének tárgyalását, hiszen újabb dolgok kerültek napvilágra. Az egyik egy beszámoló az MSZP Baloldali Tömörülés Platformjának a  értekezletéről (értekezlet - Halljuk és érezzük a szó varázslatát!)Relatív normális embernek…..
Polír Beismerő vallomások 2009.11.10 08:08:00
Olvashatjuk: az ellenzék visszavonta javaslatát az állampolgárság megadásának könnyítésére. Ezen annyira nem kell csodálkozni, legfeljebb azon, ha a jobboldali, a magyarság egységéért küzdő értelmiségi osztagok most nem kezdenek éppen olyan sikítozásba, mint ahogyan 2004-ben…..
Van itt bőven hörgés, és szerintem lesz is amíg a pártok döntenek olyan kérdésekről is, mint a rádiófrekvenciák kiosztása. Mi is megmondtuk a magunkét, de szerintem nem szabad sokat foglalkozni ezzel. Ebben országban nincs akarat és szándék, hogy ez megváltozzon. És hát, ha…..
proximusz 2009.10.30 10:08:00
@Miluuu: Okés. És abba gondolj bele, hogy ahol én lakok, ott a következőket lehet fogni: Kossuth, Bartók, Petőfi és a Danubius meg a Sláger. Illetve ezt a kettőt már olyan nagyon sokáig nem. Meg van még egy helyi érdekű rádió is, ami kábé ugyanaz, mint az előző kettő. Szóval ez egy fontos kérdés, hogy mi és miért nincs - tudod, nem Pesten.