Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wildside9

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konferenciát tartott, majd közleményt adott ki az "Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért" nevű, dr. Pócs Alfréd ortopéd sebész, dr. Tamasi József természetgyógyász és dr. Gődény György gyógyszerész által alapított, leginkább járványtagadónak nevezhető mozgalom. Közleményükben azonban…..
Voltam olyan istenverte barom, hogy a bécsi Biafra-koncert után elmentem a West Balkánba is. Nem sok értelme van ugyanis egy jól előadott, jó minőségben megszólaló produkciót meghallgatni szarabb keverésben. Mert Magyarországon sajnos törvényszerű, hogy minden pocsékabb…..
wildside9 2010.09.09 21:00:51
@utcai_arcos: Nem kell a Google-ban keresnem, hogy jobbat találjak a Drehernél, mert még egy mezei Soproni is mérföldekkel jobb nála.
wildside9 2010.09.09 22:42:14
@Zabalint: Nem fikáztam, de arról, hogy egy márka próbálja magáról elhitetni, hogy prémium, még korántsem az. De mondok neked jobbat: Itt a Dreher Classicról beszélek a Dreher Bak-ot pl. kifejezetten szeretem.
Autófília 1.0 vs 2.0, avagy... 2010.01.05 09:00:00
... Fillérbaszás kontra маленький (málenkíj) élvezet Nem röhög! Teljesen komoly a helyzet. Kocsira van szükség, de nincs pénz? Valami kell mindenképpen, de a fél milla az már álomhatár? Ismerős ugye ?! Megpróbálunk segíteni! Következzen hát egy ízig-vérig…..
Nem hittem a szememnek, amikor a mai vaterás hírlevelemet megkaptam. Oké, az ötvenezres állólámpás Merci egy médiahack volt, azt mindenki tudta, de ez nem.Fűzöld kocka Zsigulátor, 1,3-as, 44 ezer kilométer van benne. Garantáltan sérülésmentes, közel hibátlan, állítólag…..
Belsőség Mercit, ne BMW-t! 2009.11.11 07:04:59
  Ősi ellenségek, gondolnánk, pedig a két cég teljesen más elképzelések mentén épít autókat. Hezitálni egy BMW és egy Mercedes között olyan, mintha nem tudnám, cézár salátát vagy töltöttkáposztát szeretnék. Vélemények az azonos című írásunkról...
wildside9 2009.11.11 12:46:19
@pappito: Én éppen reggel mentem el egy vadonatúj csili-vili BMW mellett, ami baromi rondán kerregett, meg valami iszonyatos orrfacsaró bűzt eregetett magából. Aki több tízmillió forintot kiad egy ilyen "gépcsodáért", az ne kerregjen, meg bűzölögjön. Ennyi pénzért szerintem nem lehetne kompromisszumot kötni.
wildside9 2009.11.11 12:56:43
@kultúrpesszimista:

"a magyar-német nép megbonthatatlan barátságát. "

Pedig ha tudnák, hogy németek milyen nagy ívben sz@rnak a fejünkre...