Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wrath82

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van, végre megjött az első kurva, már annyira vártuk. Őszinték leszünk, azt hittük, először a pornós csaj kerül a bulvárlapok címoldalaira, de nem, hanem Andi, aki a "testéből élt". Természetesen a Benkő feleséget keres című trash-realityről van szó, aminek a…..
Akkor mielőtt belekezdenénk, vegyünk két nagy levegőt! Orron át belélegezzük, csak a has emelkedik, a mellkas nem mozdul. Figyeljünk a kilégzésre és a helyes artikulációra: „Elmegy a picsába a kibaszott RTL Klub, hogy ilyen olcsó kurvákat mutogat hétfő esténként, mégis mi…..
wrath82 2009.10.29 10:22:22
Szerintem ez az egész magyar "celebség" szánalmas.Számomra a Pink Floyd, a U2 tagjai sztárok..és miért? mert letettek hosszú évek, akár évtizedek alatt valamit az asztalra. Az RTL klub által generált nevetésges és primitív celebekről no comment. Bódi Szilvike, és Dukai kisasszony, aki Dubaiben luxusk...??? Ez kell a magyarnak...ez kell.. Benkő meg egy szerencsétlen kis hal a hálóban, aki kap néhány millkát a zsebébe ezért a sza...ért majd folytatja tovább idióta életét..Jó hogy nem Sebeők feleséget keres című műsort csinálnak. És mégvalami...volt alkalmam nézni a CSillag születik műsort..na a Zsűri két tagja, az a beképzelt nulla Oroszlány Szonja, akinél 2 ember is jobban énekelt, meg az a másik nem normális kritikus aki egy tripla zéró, Ők döntenek olyan emberekről, akik sokkal jobbak, és többrevihetik????NEm értem ezt az egész magyar médiát. Csupa idióta, nulla, primitív ember..és ezt látja a mai fiatalság, ők s sztárok, az Istenek..De az egészben csak az idegesít,hogy ezek az egyedek, beleértve az összeset, Mónika, a primitív Balázs, a Hajós, a Heti Hetes 60%a, Stohl,a ribancok(Bódi Szilvi, Molnár Anikó, Dukai,stb..) Ördög Nóra és még sorolhatnám ezeket a szánalmas egyedeket..joggal feltételezhetem miért romlott meg a világ...egyetlen egy oka van, a Média..és mikor megkérdeztek,egy kislány az általános iskola alsó tagozatában, hogy mi akar lenni ha felnő, és azt válaszolta, hogy PANDORA a Való Világból, akkor itt minden eldölt...
Kívánom az egész médiának, az RTL KLUB vezetőségének, a TV2 egészének, és minden ilyen szánalmas alkalmazottjának, hogy verjen rájuk vissza ez a sok szenny, amivel eg akarják a népet butítani..érdekes módon az értelmes emberek eltüntek a TVről...Vágó pl..
wrath82 2009.10.29 10:47:38
@degerely: ebben egyetértünk...engem csak a sok nulla idegesít, mert lehetek én egy okos, kulturált(nem feltétlen diplomás) végvezető, de lehetek egy primitív, szarrágó seggarc is. Apropó..a mai kereskedelemre nem is térnék ki,mert régen a kereskedő egy egzisztencia volt..ma már a Tesco, és hasonló multik tönkretették a kereskedelmet is..
wrath82 2009.10.29 11:06:40
@Pufirépa: Az RTL és TV ugyan olyan fos..egyébként hozzáteszem, hogy bár nem vagyok nagy RTL és TV2 rajongó, sokkal színvonalasabb műsorok vannak a TV2ön, csak a magyarnak a színvonal nem kell és ezért nézik az RTLt..