Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Farkas Erika

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Talán az év legokádékabb trágyahumorát sikerült megtalálnia a hómpédzse szerint vírusmarketingre specializálódott Webvizionak. A saját minőségi munkájának promózására kitalált FlashMikulás a méltán gyűlölt képernyőreklámfigurákhoz hasonlóan bekopog a monitoron,…..
Farkas Erika 2010.10.18 10:27:04
@kötsög: Szia. Üdvözöllek, Farkas Erika vagyok. :-) Biztosan Neked is van neved, mert sajnálnám, ha Kedves @Köcsögnek kellene szólítanom Téged!
Köszönöm a véleményedet. Az az igazság, hogy a promóciók írásának és a webvideók készítésének is meg vannak a szakmai trükkjei. A Webvízió vírusvideója hihetetlen sikert hozott, és rengetegen megmozdultak tőle. Nem tetszhetett mindenkinek. Nekem is a hangulatomtól függött, hogy épp szívesen néztem, vagy szánalmasan. De, hidd el, attól, hogy épp Neked vagy pár társadnak nem jött be, nagyon sokan nagyon jót mulattak rajta.
Az a nyilatkozatom, hogy "orrba kell gyűrni a látgatót" - az pedig azt jelenti, hogy olyan tartalmat kell adni neki a weboldalon, amitől leesik az álla, és nem azt, hogy "meg kell erőszakolni, vagy meg kell verni". Az a tartalom, ami pedig lebilincslő, meglepő, és odaragaszt az oldalra, az miért fájna???????
Csak azért, mert menő álnéven szitkozódni másokról, szerintem még nem érdemes.
Én azt kívánom Neked, hogy járj nyitott szemmel, és nyitott szívvel. Fogadd be a világtól a jót, és lásd meg mi van a rossznak tűnő dolgok hátterében. Sose ítélj elsőre, míg meg nem gondoltad, hogy hasonló helyzetben Te mit cselekedtél volna!
Sok sikert, jó egészséget!
Üdv, Erika
Az élelmiszerbiztonság a termelés és a forgalmazás teljes folyamatában annak biztosítása, hogy az élelmiszer nem veszélyezteti a fogyasztó egészségét, ha azt rendeltetési célnak megfelelően készítik el és fogyasztják. tovább a honlapra.....
Farkas Erika 2009.10.29 08:41:13
Nagyító alatt az élelmiszerbiztonság, kulisszatitkok az évvégi hatósági razzuiákról, avagy hogyan kerülhetőek el a fájdalmas bírságok címmel Élelmiszer-Biztnsági Konferencia lesz 2009. november 26-én Budapesten.
Itt lehet bővebb információkat szerezni:
www.szakkonferencia.net

A konferenciát az hívta életre, hogy a hatóságok illetékessége és jogkörei változtak, és így biztosan új követlmények, új előírások születnek.
Maguk a hatóságok, illetve HACCP tancsadók segítik a konferencián a résztvevőket eligazodni ebben az előírás-útvesztőben.