Regisztráció Blogot indítok
Adatok
totyajani

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Edina oldala Tamás története 2011.12.01 17:41:00
 Az őröknek is emberek, lehetnek családi problémáik, ami bizony kihathat a munkájukra is. Levél: „A lakhelyemen levő  egyik boltban dolgozom biztonsági őrként. Az édesapám már évek óta gyógyszerfüggő, ráadásul inni is nagyon szeret. Ezt valahogy még ki lehetne…..
Sokan érzik úgy, hogy azok, akik a nyugdíjuk mellett dolgoznak elveszik a fiatalabbak elől a munkalehetőségeket.  A nyugdíjasok viszont úgy érvelnek, hogy nem örömükben, hanem kényszerűségből dolgoznak. E témával kapcsolatos levelek  - pro és kontra - : Levél-1:…..
Edina oldala A minimálbérről.... 2010.04.30 08:20:00
Annyit ér egy rendelet, amennyit betartanak belőle. Hiába van szabályozva, hogy mennyi a minimálbér, illetve a garantált bérminimum,  mégis gyakori eset, hogy a dolgozók ennél kevesebbet kapnak: Levél: „Egy őrző-védő cégnél dolgozom, telephelyet őrzök óránként 340…..
 A településőr feladata Levél: „E  hó elsejétől  településőrként dolgozom. A problémám az  -  és amiért nagyon fel vagyok háborodva –, hogy az önkormányzatnál senki sem tájékoztat azokról  a jogszabályokról, és senki se ad…..
Edina oldala Állásajánlat 2009.11.26 10:10:00
RENDEZVÉNYBIZTOSÍTÓ SZEMÉLYZETET KERESNEK! Most szerveződő rendezvénybiztosító szakszolgálathoz keresnek szakképesítéssel rendelkező kollégákat és kolléganőket. A szolgálat szervezésében előnyt élvez, ha valaki a PannonSec Zrt. megbízásaiban teljesít vagy fog teljesíteni…..