Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csincsilla09

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tinitrend diktátora, Lourdes Leon, aki édesanyjával közösen már ruhakollekciót is a piacra dobott Material Girl néven?A rocksztárokat megszégyenítő lazasággal öltözködő/öltöztetett Kingston Rossdale?A háromévesen már magassarkúban flangáló Suri Cruise?Shiloh Jolie-Pitt, a…..
OurFashion Fejdíszek 2010.08.04 11:37:00
feketefeketefeketefeketefeketefeketefeketefeketefeketefeketefeketefeketefeketefeketefeketefeketefeketefeketefeketefeketefeketefeketefeketefeketeMár hónapok óta meg akarom nektek mutatni ezt az elképesztő fotósorozatot Savannah Wyatt fejdíszeiről. A fotós Emily Searle, a videó Bon Duke…..
csincsilla09 2010.08.04 23:46:31
Jófej élőlényekkel kapcsolatos ismeretterjesztő rovatunk következik, aminek keretében megismerkedhetünk a koatival, más néven ormányos medvével. A koati Dél-Amerika bármely kevésbé hűvös pontján felbukkanhat, életmódja sok hasonlóságot mutat a mosómedvéével (ami szintén…..
Ezzel a jelszóval készített tripla címlapot a német férfi életmód és stílusmagazin a Geil. A magazin már a piacra lépéskor felhívta magára a figyelmet, hiszen se autókat se meztelen nőket nem tartalmaz mégis elmondásuk szeirnt a valódi férfi a célcsoport. Utazási, életmód…..
csincsilla09 2010.07.19 09:25:11
@Mike007: nekem PONT TE kellesz!

ourfashionéknek megint sikerült polgárpukizniuk. :D
Az egy dolog, hogy a melegben minél kevesebb dologgal akarunk érintkezni, legszívesebben lebegnék alvás közben, hogy az ágy se melegítsen. Valószínűleg az állatok is így vannak ezzel, a képen látható Szaffi cica legalábbis biztosan. Ahogy gazdája írja: "minél nagyobb…..
OurFashion Enikő fürdőruhában 2010.07.05 11:12:00
Együtt a két kedvencem: Mihalik Enikő és a brazil Vogue. hogy miért tetszik?Enikőnek itt olyan gyönyörű Bambi-arckifejezése van, hogy szinte megsajnálom.A fotózás helyszíne kísértetiesen emékeztet a Lukács fürdőreA egyetlen kérdőjel a fejemben az, hogy ki visel ekkora méretű…..
Végre, végre valami más a kifutókon! Igaz, hogy a Jean Paul Gaultier divatbemutatóin a modellek gyakran úgy néztek ki, mint Tom Hanks a Számkivetettben, mégis úgy érzi az ember, hogy végre történt valami a kifutókon.Én imádom, ha a barátom borostás, és ha nem is vagyok oda a…..
csincsilla09 2010.06.29 15:22:55
Reklám a javából Nyakigláb 2010.06.08 08:38:00
Engedjétek meg, hogy bemutassam szerkesztőségünk legújabb tagját. Eladtuk a létrát, a hölgy ezekkel a lábakkal álló helyzetből is kicseréli a villanykörtéket. ..
OurFashion Két szerelmem egyszerre 2010.06.04 12:02:25
Imádom azokat a videókat és újságcikkeket, amik a két fétisemet a lakberendezést és a divatot hozzák össze valamilyen formában. Sok showroomban és stúdióban jártam már itthon és szomszédos országokban egyaránt, de Jason Wu studiójától tátva maradt a szám! Nagyon…..
A videó egy costa rica-i lajhároviban készült, ez a világ egyetlen lajhárárvaháza. További képeket az intézményből itt találhat. Dalmának köszönjük a találatot. ..
csincsilla09 2010.06.02 13:43:57
Sarah Jessica Parker már az előző Szex és New York mozifilm premierjén is megmutatta Philip Treacy kalaptervező iránti rajongását (Philipről cikk és a kalapról kép itt) és lojalitásból, vagy éppen kabalából a napokban ismét egy elképesztő fejfedőt vett fel a színésznő. Nem…..
csincsilla09 2010.05.31 18:38:21
Az Olsen ikrek minden szempontból a divatblogok állandóan tárgyalt szereplői, köszönhető ez az átlagostól való eltérésüknek is. Mert ugye nem elég hogy ketten vannak, így még az öltözködésük is duplán sokkolja a közönséget. Lényegében már minden furcsaságot…..
csincsilla09 2010.05.28 09:24:15
Renike virággal :) napszemüveg: Ray Bannyaklánc és karlánc: ajándékfelső, kabát, táska, cipő: Mangonadrág, kitűző: H&Móra: DKNYgyűrű: Horvátországból..
csincsilla09 2010.05.15 16:06:40
OurFashion Mozdulj! 2010.05.13 15:07:02
Jön a nyár és a női magazinok is kezdik szétstresszelni az ember lányát, hogy ha nem fogyosz le, akkor inkább válaszd az öngyilkosságot vagy a jótékony maxiruhákat a vaskos karokat eltakaró farmerdzsekivel - nos, én máshogy akarom meghozni a kedveteket egy kis sportoláshoz:…..
OurFashion Új álmom és vágyam 2010.05.13 12:13:00
Szerencsére időszakosak az álmaim és vágyaim, mert hamar rájövök, hogy egyhamar nem lesz Proenza Schouler táskám vagy Calla Hayden ruhám. Most éppen Azzedine Alaia-tól szeretnék valami kiegészítőt, egy övet vagy egy cipőt.A tunéziai származású tervező tökéletesen bánik a…..
Sokan még mindig lázadnak a gumicsizma ellen, pedig hatalmas esőben igenis hasznos, és legalább már nem csak zöldet, meg feketét lehet kapni. Mindegyik marad ugyan a sárban tapicskolós formánál, de aki nem tud ezzel a problémával megbirkózni, annak lehet hogy tetszeni fognak…..
Egyre kevesebbszer vannak olyan napok, amikor a szokásos reggeli "külföldi divatblog átnézős szeanszomban" nem találkozom valamilyen magyar vonatkozással. Képek a The Room magazinból, a magyar Glamourból (Mihalik Enikős divatanyag), a magyar Marie Claire ünnepi hármas…..
A rózsaszín latex, lila tollas fejdísszel, türkiz rojtos patával - nem, ez nem az 'Én kicsi pónim' egyik új karakterének a leírása, hanem egy férfi viseli mindezt egy divatfotó-sorozaton. A képeket (és persze a stylingot is) az Exterface Studio kreatív csoportja készítette,…..
csincsilla09 2010.04.27 10:42:10
Hencz Petiről már sokat hallottam, de csak a List Magazine-ban megjelent Kepp Showroom-os fotósorozata után keveredtem el a honlapjára, ahol már az első oldalon elég sokáig elidőztem, mivel teljesen beleszerettem a nyitóképbe. Hamarosan írtam Petinek, aki megoszotta velem a kép…..
csincsilla09 2010.04.17 23:12:57
Öveket kérjük becsatolni a Love or Hate rovat perceken belül elindul!Utazásunkat 2010-es téli Cipővel nyitjuk és cipővel zárjuk, és a kettő között útba ejtünk egy fürdőruhát is. Döljenek hátra és élvezzék az utazást!Az alattunk jobbra látható Alexander Wang 2010-es…..
Álomvilágban élünk; nemzeti hadsereg és párduckacagány a mi ideálunk. Ady Endre mondata jutott eszembe, amikor ránéztem az első lenti képre, hiszen ez egy leopárdkacagány.A 2010-es áprilisi spanyol V Magazine fotósorozata egyébként fantasztikus. Masha Novoselova…..