Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smicy

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádom ezeket a módosított trailereket!  Küldte: Csaba..
Rossz PC Juniorok Reservoir Dogs 2007.12.01 22:25:00
 Saint egy újabb videóját láthatjátok amiben bemutatja a Kutyaszorítóban című film játékadaptációját.Én nem láttam a filmet de ezek után mindenképpen meg szeretném nézni.<-Éppen ezért nem tudok olyan soakt mondani róla mint Saint.Hoppá majdnem lefelejtettem ;)További…..
Világpremier: grillcsocso. Játékosok helyett hús, labda helyett hagyma. Aki nyer eszik, aki veszít iszik. Ki jár jobban?Bejelentem, hogy most szombaton (június 23-án) este 7-tôl a siófoki Strandürdő területén lájtos barátkozós, blogvideozós, kazettásmagnózós, flanelinges,…..
Nos, a negyedik update-et kezdem egy rossz hírrel, jövő hét szerdáig biztosan nem lesz új videó.Még lesz két vizsgám, ezek az utolsók, nem engedhetem meg magamnak, hogy ne sikerüljenek. Szóval nem fér bele egy új videó (ami kb egy napnyi munka).Remélem megértitek.A Stella…..
Smicy 2007.06.19 14:24:06
Nos akkor, beírom noteszkámba, hogy ezzel sem akarok életemben többet játszani.Azt még elmondanám, hogy egy órán át szarakodtam, míg végre átengedett a második pályára.Pedig MINDEN ellenfelet megöltem, ha kiléptem a pályáról megint ott voltam az első pálya közepén...…..
Helló mindenki. Az a helyzet, hogy kedden van egy elég durva vizsgám,és arra készülök, úgyhogy addig biztosan nem lesz fenn új videó. DE jövő hétre tervezek két új videót, sőt, már jó ideje tervezek is egy kis "meglepetést", csak még nem találtam ki valami jó…..
  A legrosszabb, hogy mindig fáziskésés van a gombnyomás és a mozgása között.Nagyon nehéz így.  Sajnálom, hogy a videó utolsó része nincs teljesen szinkronban (a hang a képpel), nem tudom hol volt a hiba, próbálkoztam megjavítani,de sosem jött össze.Ha valaki…..
Ez a játék kibírhatatlan... 2006-ban jelent meg, de olyan hibák vannak benne, mintha ez lenne a világ első FPS-es játéka.A játékra egy szó illik : KÁOSZ!A borító ilyet ír:Intelligens ellenfelekÖsszetett pályákProfi 3D motorTüzes akcióNagyon szabotálta a játék a videó…..
Smicy 2007.06.01 14:30:36
Szerintetek nem kínos, hogy egy 1987-es "Big rig" névű játék, ahol csak szöveg van (text-adventure), sokkal élvezetesebb, mint egy 2003-as játék hasonló névvel?http://www.oldschooldos.com/bigrig.phpMásik kérdés:Mit szólnátok egy különkiadáshoz, ahol olcsón MEGVEHETŐ,…..
Smicy 2007.05.28 21:13:22