Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bukott vezérigazgató

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz a lenti sztoriból bármit is kiemelni, úgy horror ahogy van. Egy modern, felújított kórházba került levélírónk, aminek lehet örülni, nem is azzal volt a baj. Úgy tűnt, hogy túl kicsi a műtétje ahhoz, hogy bárki foglalkozzon vele, hogy aláírja a kórlapját vagy…..
bukott vezérigazgató 2010.01.29 06:07:42
A vizidíjról annyit, hogy kőkeményen be kellett szedni a betegektől, aztán mikor betellt 1 nyugtakönyv=15.000 Ft azzal szépen el kellett ballagni a postára és befizetni a munkáltató számlájára. Egy fillért, hangsúlyozom: egy fillért nem kaptam/kapott a rendelés belőle!
Itt is látszik, hogy mennyi köcsög írogat itt nagyigazságokat, pedig lila gőze nincs az adott dologról.
És egy érdekes adalék: közel 60 éves kollega kettő szakvizsgával keres 139.000 Ft-t. Van egy BKV buszsofőr betegünk, 23 éves ő is ennyit keres... -de,ha csuklós buszt vezetne 160.000 FT lenne a fizuja (ez túlórával).
Az emberség persze nem ezen múlik, de egy megalázott, agyonhajszolt rétegről írtok ennyi szemétséget, akit úgy tekintetek mintha a lábtörlőtök, kapcátok lenne. Egy társadalom szellemi -és elvileg erkölcsi krémje megy orvosnak tanulni, ha végez viselni a felelősséget minden gondolatáért. Nem, én ezt nem tudtam, mikor belevágtam. Nem vagyok hülye! Leamortizálom magam 16 éves korom óta, fél lábbal a böriben töltöm a napjaimat megalázó körülmények között éjt nappallá téve. Kitéve halálos és nem halálos betegségeknek magamat közvetetten a családomat is. Mindezt a létbizonytalanságra pont elég fizetésért. Hogy a végén én vagyok a szemét. Nem furcsa ez? Szerintetek ez így tényleg rendben van? Ti jobban csinálnátok? Biztosan. Majd igyekszem, most, hogy tudom MÉG mit kell nyújtanom.
Az alábbi kesergő levélből egy derül ki: Kiváló Dolgozó nem ebben a világban, hanem a tiszta ideák birodalmában élt eddig. Kiváló Dolgozó, ébredj föl! MINDEN készétel ilyen gusztustalan, mint a Norbié. A legtöbb még ennél is sokkal, de sokkal durvábban eltér a csomagolás…..
Drága Homár-olvasók, örömteli ollócsattogtatással jelentem be, hogy gazdagodott a Homár kínálata: ha minden jól megy, ezentúl rendszeresen küldenek nekünk anyagokat egy friss hazai fogyasztóvédelmi magazin, a Teszt plussz újságírói. A nyár vége óta megjelenő lap mögött a…..
"Családias a légkör, barátságos és szakszerû a kiszolgálás" - írja a MediLine biodiszkont üzletház weboldala. A családiasságba azonban - a kétgyermekes Homár szerint némi joggal, a de a kereskedelemben mégis kissé szokatlan módon - nem értik bele a gyerekeket és a…..
Ahogy lassan kiürül a lakosság D-vitamin tartaléka, egyre könnyebb sikítós pánikba hajszolni az aggodó anyákat. D. a napi telefonterrort tegnap este unta meg és próbálta beoltatni magát több helyen is, de nem sikerült. Amerre ő járt, pont nem az orvosok tiltakoztak, akiket amúgy…..
bukott vezérigazgató 2009.12.04 17:21:10
@nyílméregbéka: 2 baja volt, egyik,hogy 1 órával a rendelés vége előtt leállították az oltást mert 30-an voltak. Erre reagáltam. Egy beteg bejön, köszön, levetkőzik, megnézik a papírját, közbe beszélnek pár szót, esetleg röpke vizsgálat. Oltás felszív, fertőtlenít, bead. Beteg vattát odafog, ha semmi gond megköszöni, papír ruha összeszed, búcsú, elmegy. Ez szerinted KETTŐ perc? Nem, 5-8 minimum X 30 mindez 19 órakor. Te meddig adnál sorszámot? Na ugye.
bukott vezérigazgató 2009.12.04 17:27:28
@nyílméregbéka: lehet, hogy tényleg elfogyott az A4-es. Lehet, hogy valaki elkövette azt a súlyos hibát, hogy kevesebbet rendelt és így emberek haltak meg. Lehet, hogy 15.30-kor beszart a fénymásoló, a szerelő meg 7-15-ig dolgozik és már nem ment ki, mert lejárt a munkaideje. Nem tudjuk. Csak elolvashattuk a posztban egy megkárosított áldozat szörnyű kálváriáját.
Narnor úgy érzi, hogy a BKV nem tájékoztatja elég intenzíven a mozgássérülteket arról, pontosan milyen igazolványok felmutatásával utazhatnak ingyen. Az olvasónk által felidézett jelenetekből annyi feltétlenül kiderül, hogy az ellenőrök sokszor teljesen értelmetlenül…..
bukott vezérigazgató 2009.12.01 03:45:09
@ergerberger: Szemét vagy.
bukott vezérigazgató 2009.12.02 02:26:59
@ergerberger: nyilván nagggyooon kicsi a te faszod! Az agyadnál is kisebb! Az ilyen frusztrált köcsögöknek kicsi. Azé frusztrált, mer kicsi. Az agya. Mivel kicsi az agya frusztrált, hogy kicsi a fasza.
De hogy a szádba dugnám öregem mind a kettőt...
Csak a szádban meg elveszne, mert annyira pici mindkettő -még együtt is, a pofád meg akkora kib..ott nagy.

Elnézést mindenki mástól!
A nigériai autóhirdetések után Laj, a vendéglátós az álutazós-csekkes átverésafajtáról küldött remek beszámolót. A dolog lényege, hogy a kamuturista mailben szállást rendel, majd hosszas levelezgetéssel megpróbálja elérni, hogy a vendéglátós utaljon át neki egy közepes,…..
bukott vezérigazgató 2009.11.26 01:16:28
@hagyma: :-)))))))))!
Gábor igazi áldott naiv ember, neki őszinte meglepetés, hogy a tévében hirdetett aprítógép nem aprít, viszont szétreped, ha meleget töltünk bele. Gogyábor annyira indulatba jött, hogy olyan vicceseket mondott, mint hogy "Remélem a TV-ben szereplő vén fülbevalós majomnak csak…..
Ritka ügyfél K.L. ugyanis azzal kezdi a levelét, hogy évek óta elégedett a Volán szolgáltatásával a Budapest-Györgyös vonalon. Most talán elbizonytalanodott, az egyik csütörtöki járat sofőrje ugyanis annyira sietett, hogy őt és sok társát egyszerűen nem hagyta leszállni. De…..
József az anyósának adott egy pár éves digitális fényképezőgépet, és szeretett volna hozzá szerezni magyar nyelvű használati utasítást. Olvasónk egy PDF-re gondolt, és mailt írt a cégnek. A válasz annyira megdöbbentette, hogy megírta nekünk: a Fujifilm ugyanis 15 ezer…..
Magyarországon korán felnőttszámba veszik az embert, olyan szempontból főleg, hogy már egy gyerekkel is éppen olyan parasztok a boltban, mint egy kifejlett Naiv Ügyféllel. A Homárnak persze kevesebb gyerek írja meg az élményeit, mint szavazókorú, ezért külön üdvözöljük a 14…..
bukott vezérigazgató 2009.11.17 01:53:37
@vauvauvau: a Pecsában Sonata Artica lesz ma este, engem még nem küldött a főnököm, megyek magamtól. Na ez a beszariság a köbön: önként a Pecsába:-)))!!
bukott vezérigazgató 2009.11.17 01:56:19
@Megdobbent: Kicsit off, bocsi, ciki, de én nem tudom mi ez az árpádsáv meg mozgatórugó. Írd már le pár sorban. Nem ironizálok, tényleg nem hallottam, hogy mi ez?!
Már a "jogvégzett kommentelő" jelzős szerkezet miatt is érdemes elolvasni Zs. levelét, akit úgy büntettek meg Mezőtúr főterén, a rokkantaknak kijelölt helyen való parkolásért, hogy a figyelmeztető táblát ellopták, a felfestett jelet pedig, ha nem is teljesen, de…..
bukott vezérigazgató 2009.11.16 02:52:45
@Káposztakukac: Figyelj, szerintem is látszik a felfestett jel. A képen, meleg szobából biztosan jobban mint mikor beálltál, de azért, hogy esett+falevél nem lehet kifogás. Néhol a zebra kopottabb, mégsem takarózhat az autós ezzel, ha előz rajta és +ba$$za a rendőr.
Szerintem kicsit erőltetett ez az igazságkeresésed! (Nem szándékosan ez dícséretes de) Roki helyre álltál, ezért mindenkinek bünti jár (csak sajnos nem mindenki kap ld.: plázákban), te megszívtad. Én is mérges lennék, de hogy ide posztot nyitni??? Megszívtad, nyeld le!
Homárra valók a Playersroom szemétségei, a lejárt babakaja, stb. szóval a fogyasztó megkárosítása.
Ha a villamoson nincs jegyem megbüntetnek, nem mondhatom, hogy nem vettem észre, mert kicsi a vonaljegy és sok zsepi van a zsebeimben, hogy a másik kabátomban van; ha nem fizetem be a csekket jön a +kamat nem mondhatom, hogy a cica rárakta a játékot a csekkre és nem vettem észre a polcon. Illetve mondhatom, csak minek.
Valamit nem szabad, megtetted véletlenül, rajtakaptak, kaptál büntetést. Tapsikolni nem, mérgelődni igen, fizetni -vagy ahogy gondolod, legközelebb nagyon nézni.
(Szerencsétlen rokinak utánad 5 perccel aztán tökfaszmindegy, hogy te rokiigazolvány nélkül akarva vagy akaratlanul álltál a helyére. Nem?)
Dino Tibor meglátogatta a Budai Skála romjai helyén a héten megnyitott tiptop Allée-áruházat, ahol a Van Graaf ruhaboltban megcsapta a szocializmus szele. A nyitás izgalma meg az akciókra vetődő tömegek váratlanul érhették a személyzetet, úgyhogy a negyedóra/nadrágkiadás…..
bukott vezérigazgató 2009.11.15 01:37:01
Több szempontból is marhaság. Szerintem.
Van egy olyan érzésem, hogy a kényelmem csak másodlagos, inkább azért van, hogy ne lopjam el a cuccot kószálás közben. És nehezebben hagyjam ott, ha esetleg meggondolom magam, hogy mégsem. Mert ugye akkor már az eladó leküldte, esetleg beszélgettem is vele, aztán ha kisétálok megismer, meg legközelebb is, szóval ciki. Én egy elég bunkó ember vagyok, de így is ciki.
Lássuk be, kevesebb alkalmazottat kellene fizetni, ha formás kosárkákat raknának az ajtóba, akár gurulósat -meg ne eröltessem a derekam a nadrág+bugyi cipelése közben... A kosárból aztán a pénztáros a fizetéssel egy időben a szatyromba dobná az árut.
A másik dolog -ez szomorú- én nem bíznék abban, hogy az általam kiválasztott darabot viszem így haza. Mert ha van pont olyan a visszahozottak/kicsit hibásak közül, akkor az eladó tuti azt küldi le. Nem vagyok paranoiás, de Mo-on ez van. Pl.: pár hete az Obiba visszavittem egy hibás zárat, az eladó rám förmedt, hogy miért téptem föl a zacskót, így nem tudja eladni!? Mondom miért, ezt még kiteszi? -Hát persze! Szóval mi ált. nagyon alaposan megnézzük amit veszünk. Már csak azért is, mert azt is emberek készítik, varrás vagy színhiba, bármi lehet a fent említetteken kívül. Kisebb fáradság, mint utána mérgelődni, ha gond van.
Úh. én ebbe a boltba valószínűleg nem/vagy csak ha óriási akcióban ingyen van minden megyek vásárolni.

Ja, és még az a tömérdek cucc, amit mégsem visznek el, azt vmikor vissza kell címkézni, hogy újra letéphető legyen. Ezért is plusz eladókat kell fizetni, teljesen értelmetlenül! Úh szerintem tuti azért van, hogy ne lopjál. És mivel én nem nagyon szokok ilyet, ez engem különösen és vérig sért, úh módosítok: akció idején SEM megyek oda! Sőt: helyezze oda a Graaf a rongyait ahol előzőleg a sünt kitolta!!!
Szemtanú a gyerekek lelketlen lehúzásának tartja a Kutyatanya nevű, virtuálisállat-nevelgetős közösségi oldalt. Mások szerint ez egy szokásos üzleti modell, minek moralizálni a gyerektémán. Az oldal lényege, hogy elindulunk egy 1 napos kölyökkel, akit etetnünk, itatnunk és…..
bukott vezérigazgató 2009.11.12 00:48:07
"Ha a légitársaság bedőlne, az a rekordáron privatizált reptér jövőjét is veszélyeztetné, és jelentősen megnehezítené és megdrágítaná az ország légi megközelítését" - mondja az Index cikk második mondatában Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs…..
bukott vezérigazgató 2009.11.07 15:53:46
@Dariengo: :-))))))))
bukott vezérigazgató 2009.11.07 23:13:25
@CatMother: Hát, szerintem Sátorfa nem vinnyog, csak a frankót tolta...
Felfordul az én gyomrom is, ha vkinek jól megy anyagilag és fikázza azt amire a szegény(ebb) embereknek jut.
Annyira kényelmetlen a BKV, sok büdös melós, hideg van, kényelmetlen az ülés és át kell szálnom! Brrr! Az X6-os taxiban minden sokkal jobb, remélem a taxitársaságot üzemelteti az állam továbbra!
Spórolni akart a betűkkel az illetékes, ez lett belőle, PG meg lefotózta nekünk a Camponában. Annyire tetszett neki, hogy két fajtát is lekapott, így legalább kiderül, hogy a rafináltan figyelemfelkeltő reklámfogás nem volt véletlen. ..
Ha egy üzletben nem tudnak nagyobb pénzből visszaadni, valamelyik szomszéd boltosnál váltják kisebbre, ez így működik amióta az eszünket tudjuk. Nemsissi viszont olyan helyzetbe került az újságosnál, ahol ez a megoldás szóba sem jött és kártyával sem lehetett fizetni.…..
bukott vezérigazgató 2009.10.30 00:32:35
@aaa.: Senki nem hibáztatja (remélem) a szerencsétlen eladó kulit amiért nincs visszajáró. DE! Ha meg tudja tenni minimális erőbefektetéssel, hogy felváltsa a szomszéd üzletben akkor tegye meg. Ha nem lehet/nincs kedve azt kulturáltan is át lehet adni a vásárlónak. Figyelj:
-Esetleg nincs Önnél kisebb címlet?
-Nincs ezen kívül semmi apróm.
-Sajnálom, de jelenleg nincs a kasszában annyi pénz, hogy vissza tudjak adni. A tulajdonos kérésére pedig nem mehetünk a szomszéd üzletekbe pénzt váltani. Esetleg Ön megpróbálná?

Nos, ezek után 100-ból 96 elmegy és megpróbálja, 3 azt mondja: -Nem, most sietek. És esetleg 1 barom van, aki beír a panaszkönyvbe. Amihez végtére joga van, az eladó helyében kussolnék, hisz nem engem bánt, nem kell megvédeni magam. Írjon, szarom le, az én viselkedésembe nem lehet belekötni. Később úgyis a főnökömnek kell magyarázkodnom. Amikor elment akkor lehet az a vevő hü..e qrva, kötsög f@szsz..pó, stb. És ez nem azt jelenti, hogy a kereskedő megalázható!
bukott vezérigazgató 2009.10.30 18:26:19
@ghck: Akkor még azt mondd már meg, legyél olyan kedves, hogy ez az az egész blog minek van? Mert "Mi távolról, a helyzetét nem ismerve, tele feltételezésekkel nem fogunk tudni megalapozottabb döntést hozni, mint ő."
Ökör! Senki nem akar itt döntést hozni, csupán véleményt cserélünk, tapasztalatot gyűjtünk. Megtudjuk hová NE menjünk vásárolni, hol mivel vernek át, károsítanak meg bennünket.

Ha a jelen szituációt nézzük akkor ugye az volt a megalapozott döntés, hogy az újságárus faszi ordít a posztolóval és perrel(?) fenyegetőzik, mert a panaszkönyvbe körmöl?!

A profitmaximalizálásos eszmefuttatásod akkora egy bődületes marhaság, egy katicabogár nem írna ennyi sületlenséget. Olyan életszagú, hogy bunyósjózsi kéthetente, posztoló fajtája évente 2X... Még fordítva se jó baszki! Bunyósjózsi kétévente, posztoló fajtája (akurvaannyátmámeginvásárolniakar) naponta 2X. De egyre kevesebb, mert az a kettő már nem jön többet, míg bezár a bót, oszt azt nem érti a bótos, hogy a szomszéd bótos mibű vót má megin olaszba, meg honnan van a bőrkabát?
Nem hiszem, hogy téged még soha nem basztak át, csak annyira hülye vagy, hogy fel se tűnt. Így aztán a fogyasztóvédelem mekkora köcsögség!
Erős a mezőny, van még 2 egész hónapunk a remek 2009-ből, így nem állítom, hogy ez a levél lesz az idei nyertes, de az tuti, hogy nagy esélyes. Katalin elképedve látta, hogy a Szob-Budapest vonat elfelejt megállni a Nagymaros-Visegrád állomáson, ahol reggel 7:40 lévén egy rakás…..
Dezső az id.check.security@gmail.com-ról kapta a lenti e-mailt, ami egészen együgyű módon próbál adatokhoz jutni. Aki beszkenneli az iratait, aztán lefényképezi magát az igazolványával és elküldi nekik, annak szeretnénk mondani valamit. Üdvözletem!   Ma kaptam ezt a…..
bukott vezérigazgató 2009.10.29 01:07:15
@Fulzsenszio: :-))))! Folyik a könnyem, nem merek tovább olvasni:-))))
Elveszett Angyal nem érti, miért bántak vele kegyetlenül a Sony Vaio telefonszámán. Én nem tudok másra gondolni, mint hogy a bemutatkozása miatt a sonys ember ügynöknek nézte. Mit szólna hozzá az, akit úgy hívnék fel, hogy "Szily László vagyok az Index.hu Zrt-től, cégünk…..