Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerzolika

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
dMásodik fordulójához érkezett a Bohócliga soros kiírása, és reméljük még vannak néhányan, akik az egy, már lepörgött hétvége után sem untak rá. Az elmúlt napok szerencsére kellően eseménydúsak voltak, aki akarja, könnyedén meglelheti a módot saját szórakoztatására.…..
Dobd el a tökmagot komám, hagyd a pultban nyugodtan betevő sörödet, vágd zsebre Novotny Zoltánt és a Körkapcsolást, ragadj meg egy vuvuzelát, és vezesd be végre a magyar futballt a világ nagy vérkeringésébe! Mert csak ennyi múlik. Vagy inkább mégse. Kígyózz egy sorban, hajolj…..
Túljutottak aranylábúink a hétközi forduló megpróbáltatásain, így minden akadály elhárult a hétvégi fordulóra összpontosítás útjából. A keddi kardcsörtetésből a címvédő jött ki jobban, így lépéselőnybe kerülve készülhet a pénteki ütközetre. Következzék…..
A hétvége május hónap mellett a Bohócliga utolsó ötödének nyitányát is elhozza nekünk. A Bohócliga-függőségben szenvedők többsége alighanem a  Fradi-Újpest csörtét várja a leginkább, a sajnálatos módon prognosztizálható negatív externáliákkal (pl. a…..
Hétvégi beharangozónkat ezúttal a tabellák szerelmeseinek állítottuk össze, mély, sportbaráti üdvözlettel. Vajon ki a király Budapesten, ha már a bajnoki érmekért a vidék harcol? Csakugyan reménytelen a Diósgyőr-Nyíregyháza páros helyzete, vagy találtunk valami kapaszkodót?…..
A legigényesebb magyarfutball-fanatikusoknak sem lehet panasza az elmúlt két hétre, mivel négy csapatnál (a honi élvonal létszámának egynegyedénél) döntöttek úgy eme röpke időszak alatt, hogy a hosszú távra kiérlelt és következetesen végrehajtott szakmai koncepció jegyében…..
Sorcsere a tavaszi sereghajtók kispadjain. Hétfőn felmond McStay mester, mire Kovács Zoltán sportigazgató hagyományos népi játékba kezdve, kiszaladt a közeli kertekbe tojást keresni. A sok egyforma nem érdekelte, de talált egy szép, piros-kék vasalt darabot, felvette, és boldogan…..
Van néhány derbi, amit minden magyarfutball-hívőnek életében legalább egyszer személyesen is át kell élnie. Kapásból itt a Fradi-Újpest. A két fővárosi csapat mérkőzései százplussz évre datálódnak vissza, és legalább nyolcvanra az, hogy a dobogóért, bajnoki címért…..
Tömören a forduló lényege: ha kikap Kecskeméten a Diósgyőr, akkora ponthátrányba kerül az éllovasokhoz képest, hogy már matematikailag sem lehet bajnok. Nyilván a Tornyi-Tóth László-tandemnek ennél van komolyabb problémája is, például megállapítani, miért nem lő gólt a…..
Különösebb érdekesség nem történt a héten. Rudolf végre aláírt a Genovához, és ezzel egyetemben egy sajátos építési műveletbe kezdett. Júliustól Olaszországban alapoz, valamint nagyjából augusztustól a debreceni munkaügyi bíróságon falaz egy managerek közötti…..
18. forduló, nagykorú lett a bajnokság. Alkoholt ugyan már az első, júliusi körtől ihatott, és ivott is bőszen, mégis most vált de facto felnőtté. Innentől kezdve minden résztáv eggyel közelebb hozza a megnyugvást, és az utolsó fordulót, amikor majd minden kiderül.…..
Fellélegezhet a Fradi. Négy év óta először rendeznek fordulót Kisteleki-mentesen, így a középmezőnyben tanyázó zöldeknek ezúttal nem kell félniük a kizárástól. Nem úgy mint legutóbb, amikor csak hatodikak lettek, de adósságokkal keményen terhelten. A hatodik hely ezúttal…..
A gyerekek, Fecó és Jocó korán kiugrottak az ágyból, hogy még az iskolába menetel előtt megnézzék, mit is adnak szerda este a tévében. A Gergely-naptár március elejét mutatta, ám lélekben ők inkább a Kisteleki utáni időszámítás első napjait érzékelték. Megmosakodtak,…..
Várható időjárás az ország területére péntek estig: Ma eleinte nyugat felől felszakadozik a felhőzet, több-kevesebb napsütésre az ország nagy részén számíthatunk. Keleten ugyanakkor várhatóan erősebben felhős marad az ég, ott helyenként kisebb eső, zápor is előfordulhat.…..
kerzolika 2010.02.25 15:05:25
Szóval:

DVSC - DVTK 2-0
A debreceni konda magabiztosan nyitja a tavaszt a győr 2 ellen.
Videoton - Kecskemét 3-1
Nagy érdeklődés kiséri a volt újpestiek bemutatkozását.Litsingi és a nyugdíjas Lambulic is parádézik,ám ez csak egy szögletkombinációban nyilvánul meg.A Vidiben a válogatott Sándor Gyuri vezérletével a 8 csatáros taktika meghozza gyümölcsét,3-at rámolnak az utolsó 10percben.
Paks - ZTE 1-1
A retro dunaferr bekkelős játéka eredményre vezet.zulevs törött lábáról pattintják az első gólt.ám a zte vlaszák fejesgóljával egyenlít a 94ikben.csank vadász a meccs előtt "lesen" lesz,de visszalép és inkább a kispadot választja.
Kaposvár - Honvéd 1-2
Sokadik kispesti próbálkozás ezúttal sikerrel.oláh lóri se tud csodát tenni.prukikávét kifőzik ezúttal.
MTK - Pápa 2-0
u17 - u35 2-0
Ferencváros - Haladás 4-1
A fradi ismét villámrajtot vesz,a haladás edzője csankhoz hasonlóan nem nevezi kapusait,hanem a népligetből hoz be egy félrészeg fradi szurkolót.az üllői úton ezúttal is örömünnep tör ki.bajnoki címet emlegetnek.schembriről pedig 3 életrajzi könyv készül a nemzeti sport szerkesztői által.ám ő is a reacban végzi idény végén pölöskei után szabadon.
Újpest - Győr 2-1
A győri exwszovjet válogatotton belül lázadás tör ki és kiközösítik a ripo minszk korábbi játékosát származása miatt,a játékos visszatér korábbi sikereinek színhelyére a jó öreg traktor stadionba.ezáltal a középpálya lyukas lesz.el is dől a mérkőzés ezen,sándor gyuri ugyebár már nem rontja a levegőt.
Vasas - Nyíregy 1-1
hiába lézer úr 50új játékosából se tud győztes csapatot építeni.a vasas befektetői örömittasan tapsolnak,hogy a meccs után végre nézhetik a serie a közvetíteseket.:D
Kétévente, ahogyan véget ér egy selejtezősorozat a magyar szurkoló csalódik egy kicsit, majd csökönyös optimizmusával a jövő lehetőségét keresi. Lassan mindenkiben leülepedett már keserűség, miszerint nem leszünk ott a Dél-afrikai Köztársaságban rendezendő…..
kerzolika 2009.11.30 00:25:28
@pandacsökiboborján:

Már megvan az edzőjük...Márpedig nem más,mint Tréning Atya...:D:D:DBocs.:)
Nullhipotézis: Magyarországon megéri bundázni, mert csekély a lebukás veszélye. Nullhipotézis magyarázata: A Bohócliga káoszelméletét alaplemmaként feltételezve, nem születhet olyan eredmény, amely meglepetésként érné a szurkoló társadalmat. Kikapott a Debrecen? Túlterhelt a…..
kerzolika 2009.11.27 01:26:25
labdabiztos Merre forró a kispad? 2009.10.26 11:53:00
Lement tizenkét forduló a Bohócligából, és máris túl vagyunk egy edzőváltáson, valamint folyamatban van másik kettő. Vezet a Videoton, szokásosan második az Újpest, és harmadik az idei év meglepetés-Haladása a Pápa. A Debrecen egy halom elmaradt meccsel ötödik, vesztett…..