Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hobbymania.hu

20 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hobbymania, színes és érdekes 2013.03.05 17:21:42
Hobbymania, színes és érdekes 2013.03.05 17:21:34
Csatlakozzon hozzánk és értesüljön az elsők között legfrissebb híreinkről, akcióinkról: http://www.facebook.com/pages/hobbymaniahu/129048673798454    ..
 Köszönjük minden kedves látogatónak, aki megtisztelt minket azzal, hogy megkereste standunkat a Pecsában, a Kézműves Vásáron!Legközelebb ősszel, 2010. november 13-14-én találkozhatunk a Petőfi Csarnokban! Kellemes húsvéti készülődést kívánok mindenkinek!..
Kacsacsőrű csirke  Ahogy ígértem, leírom a húsvéti kis díszek elkészítésének lépéseit. Nézzük elsőként a kacsa-csirkét! Szükséges alapanyagok:·         2 db hungarocell gömb (ha jól emlékszem, a fejnek 10cm-es, a…..
Véget ért a farsangi időszak, most böjttel várhatjuk a Húsvétot! Szerencsére a böjt idejére nem kell megvonnunk magunktól a „kreatívkodást”, sőt! Készüljünk erre az ünnepre jókedvvel, színezzük ki magunk körül a világot környezetünk dekorálásával. Ehhez…..
 Itt a tavasz! Ezt nem csak az olvadó hó és az egyre gyakrabban előbújó Napocska bizonyítja, hanem az is, hogy újra eljött a Kézműves Kiállítás és Vásár ideje. A rendezvény részleteiről pontosabb információk erre a linkre kattintva érhetőek el:…..
 Minden kedves Olvasónknak nagyon boldog, békés Karácsonyt és szeretetben, egészségben és kreativitásban gazdag Új Évet kívánunk!  ..
 Megnyitott a Karácsonyi Vásár a Felvonulási téren! Minden nap 10 órától 19 óráig várjuk a kedves vásárlókat egészen december 23-ig! Keressétek a hobbymania.hu standját!  ..
Quagmire, Stewie, Brian akciófigura kapható a mindentkapni.hu-n...
Kevesebb, mint egy hónap van Karácsonyig!Nem szeretnék senkit sem stresszelni, de tény, hogy kevesebb, mint egy hónapunk van Karácsonyig. A gyerekeknek ez iszonyatosan hosszú idő, mert nekik nincs más dolguk, mint listát írni a Mikulásnak, vagy Jézuskának és reménykedni abban,…..
  Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy webáruházunkban /www.hobbymania.hu/ már 1000 termék közül válogathattok! Persze mi nem csak a mennyiségre adunk, hanem a minőségre is! A natúr fa kategóriába közel 100 új, kiváló minőségű magyar termék került!    ..
Először is tervezzük meg a csizma formáját egy papírlapon és vágjuk ki!     Rajzoljuk körbe a filc anyagra fektetve.   Vágjuk ki a formát úgy, hogy két réteg filc anyagot teszünk egymás alá, így biztosan pont ugyanakkora lesz a csizma két oldala.…..
Az ilyen csúnya, szürke, esős napokon hajlamosak vagyunk azonosulni az időjárással és mi is szürkévé, kicsit talán depresszióssá is válhatunk.Ne hagyjuk magunkat! Ilyenkor is lehetünk vidámak, pozitívak és kreatívak! Ha van egy kis szabadidőnk, gondoljuk végig, hogyan…..
2009. november 14-én és 15-én megtalálhat minket a Petőfi Csarnokban!Érdemes felkeresnie standunkat, mert rengeteg kedvezményes árú termék közül válogathat. A decoupage szalvétákat /300 féle/ idén is 30,- Ft/darab áron kínáljuk és a 20 grammos kásagyöngy árát sem emeltük,…..
  Készítsük elő a szükséges alapanyagokat!  Fessük le a dobozka oldalait és tetejét a megfelelő színnel. Én sok fehér festékhez kevertem egy kevés barnát és 1-2 csepp sárgát.   Amíg a festék szárad, vágjuk ki a szalvétából az angyalkát és a…..
Már készül a következő sorozat, amiben a szalvétatechnika mellett már a repesztés fortélyaival is megismerkedhetsz!  ..