Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hbela74

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap lezajlott az I. Forelle- Greensports.hu Aréna Kupa Szolnokon. Mint írtam korábban, sajnos nem tudtam részt venni az eseményen. Nem is írnék semmit a játékról és magáról a rendezésről, de az eredményeket kiteszem. Twitteren (@szolnokarne09) követtem az eseményeket és…..
Mai szolnoki meghívásos Aréna Kupán: 1. Nyíregyháza Tigers 2. Szolnok soldiers 3. Dunaújváros Gorillaz (Gerillaz nem lenne viccesebb? :D) És valami, amit nem értek: MVP: Vasyl Jordan (Nyíregy) Offense MVP: Kovács Péter (Újváros) Defense MVP: Yuri Nahornak (Nyíregy)  Most akkor…..
A Szolnok Soldiers-nél gondoltak egyet és úgy döntöttek, rendeznek idén egy aréna kupát. A heti szavazás is ehhez a témához kapcsolódik. Az ötlet jó. Nem titkolt szándékuk hagyományt teremteni a kezdeményezéssel. Létezik ugyan egy budapesti rendezésű aréna kupa is, de nem…..
Nem is olyan régen kiírásra került a Szolnoki Aréna Kupa, amin 8 csapat, a Nyíregyháza Tigers, a Budapest Titans, a Dunaújváros Gorillaz, a Szolnok Soldiers, a Jászberény Wolverines, a Szeged Bats, a Békéscsaba Raptors és a Kecskemét Goats fog részt venni. Mindemellett egy új…..