Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bcsac-S-K

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkaptam a felvételt az egyéni csúcsomról, amit fel is töltöttem a youtube-ra.Az alábbi linken meg is lehet tekinteni:http://www.youtube.com/watch?v=Jl9B05n6fSEA legfontosabb dolgok, amiket kiemelnék a futásomból az a táv eleje, ami nagyon jól sikerült. Legfőképpen a rajt. Emellett…..
Ma végre jól sikerült minden. Azt még mindig nem mondanám, hogy tökéletesen, de teljesen jól. A körülmények teljesen jól alakultak. Az idő tökéletes volt a versenyzéshez, reggel egy nagyon bőséges és jó reggelit ettem és emellett még jól is éreztem magam, úgyhogy minden…..
Először is a kint létem végére már borzalmas honvágyam lett, szóval szerintem nem mondok meglepőt azzal, hogy nagyon jó volt hazajönni. Kicsit megkeserítette ugyan a hosszúra sikeredett út és a csomagok elkeveredése a hőn áhított megérkezést, de ettől függetlenül boldog…..
A mai állatos gyakorlati előadáson bárányokkal foglalkoztunk. Most már természetesen nem volt meglepő, hogy az arénában élőállatokkal foglalkozunk, úgyhogy teljesen nyugodtan bandukoltam a tanár mögött a tetthely felé. Azt viszont nem sejtettem, hogy sokkal közelebbi kapcsolatba…..
Nyugalom nem ájultam el, de evvel a szóval tudom sajnos legjobban leírni a döntőben nyújtott teljesítményemet, de végül is annyira nem rossz a helyzet. A jó forma megvolt, jól is éreztem magam a selejtező előtt. Meg is csináltam mindent, amit elterveztem. A selejtezőben majdnem…..
Sikerült folytatnom kis araszolgatásomat, olyannyira, hogy végre áttörtem a 8 másodperces határt, ami eddig ádáz ellenfélként nehezítette meg a dolgomat. Nem nagy lépés most sem, hiszen csak 7,99-nél állt meg az óra, de kis lépés az időnek, nagy lépés Balázskának. Az…..
Ma itteni idő szerint 3 és 4 óra között állok rajthoz 60 méteres gátfutásban. A verseny itthon lesz. Még mindig nem számít túl fontosnak, hisz korán van még, ahogy a cím is sugallja csak a szezonnyitó megmérettetés.   Kíváncsi vagyok mire leszek képes, mert a tegnapi…..
    Ma kötelezően választható esti programunk volt, de teljesen megérte, mert egy sportpszichológus mondott el nekünk nagyon hasznos dolgokat. Este nyolckor kezdődött és nagyjából egy óra hosszú volt a kis műsor, de nagyon érdekes volt. Legalább már azért is, mert…..