Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S_B

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Lehetne ezt másképp is csinálni, jó kedvvel, normálisan, felelősséggel a munkát végezni. Úgy minden jobb lenne itthon" - mondja BS, és ebből a tapasztaltabb olvasók már ki is találták, hogy fiatalkorú levélíróról van szó. Igazán Naiv Ügyfelünk osztálytársnője…..
S_B 2009.10.28 18:47:17
Sziasztok!

Először is kösz mindenkinek, aki értelmes válaszokat írt a posthoz. Persze én is végiggondoltam a dolgokat, és sok dologban igazatok van. Sokan kérdeztek az iskoláról, ehhez annyit mondanék, hogy ott volt a tanár, de mivel én gyorsabban áttudtam ugrani a szomszédba, én mentem. (Iskolaorvos nincs.) Talán komolyabban is vehette volna, nem tudom. Leszögezném viszont, hogy nem vagyok kiskorú, attól még, hogy diák vagyok (felsőoktatás!). :)
Azt meg, hogy a lány cukorbeteg, előre nem tudtuk (volt egy ilyen felvetésetek is). (-Ő se szólt, hogy fennáll a veszélye ilyennek, ez hiba szerintem!-) Biológiai kérdésekbe most nem mennék bele.

Talán a postomból nem jött le rendesen, hogy mi is volt az igazi problémám. Természetesen én se vártam el, hogy nyakukat törve rohanjanak, és tudom azt is, hogy a film az más. Sőt: a jókedvet támogatom, evvel semmi gond!!! Engem az zavar (és ezt fenntartom), hogy igaz, hogy azt tudták, hogy cukorbeteg, azt előre nem tudhatták (nem is kérdezték), hogy milyen az állapota! És ennek megfelelően talán nem a mentőautóval való átparkolás és kékfény-villogtatás (ami lássuk be, értelmetlen időpazarékolás volt) lett volna a jó viselkedés.
Nyilván én teljesen máshogy látom a dolgokat, mint ők, de ezt az álláspontomat fenntartom. Amit meg a postom végén írtam, tudom, hogy naivitás, de szerintem lehetett volna jobban is csinálni (és talán egy kicsit nyugatabbra másképp jártak volna el). Ezt sajnálom. Ennyi.

Remélem, a normális postokra elfogadható választ tudtam adni, a többi - már bocs - baromságra ("Egy szimpla kis cukorbetegség nem a világ vége." meg társai) inkább nem is kommentelek, az már egy újabb post témája lehetne.

Üdv.

SB