Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flemá

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ÉnKispálom Stumpf András írta 2010.07.24 13:50:19
 „Felköptem a garázstetõkig / És megcsillant szépen lefelé jövet”Ezen a két soron borozgatás közben jót vitatkoztam egy nagy magyar popikonnal. A Kispálról beszélgettünk, én ugyanis nem rejtettem véka alá, hogy bírom a zenekart, rezegtet bennem valamit egy csomó…..
ÉnKispálom Lackfi János írta 2010.07.21 09:25:58
Többen feszegették már a kérdést, most akkor Lovasi kortárs költő-e vagy sem, hiszen dalszövegeinek ereje és kimunkáltsága feltűnő a honi rakkendrólmezőnyben. A kérdés agresszív kicsit, kétféle vádat rejt. Egyfelől odapiszkál a mai lírának, mondván: nézzétek, skacok, egy…..
Bérférgek, tahók, szinglik, homoszexuálisok, füveznek és imádják a celebeket. És ők veszik a Magyar Hírlapot. ..
flemá 2010.08.03 12:17:44
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Három nappal az országgyűlési választások előtt mindenki Kubatov Gábor komcsilistájáról beszél. A lelekes adatbáziskezelő kisiparos nagyhangú büszkélkedése valóban érdekes téma. Kubatov - ahogy azt a felvétel hősködő szövege elég világosan elárulja - nem tűnik sem…..
flemá 2010.04.08 19:20:32
@Fluoxetine: lmp, mdf.
Eltelt huszonnégy óra a Fidesz pártigazgatója által elmondottak első részletének nyilvánosságra kerülés óta. Tegnap úgy fogalmaztam: „az játssza majd a legfontosabb szerepet, hogy a következő órákban mi történik. Hogyan reagálnak a politikai ellenfelek, mennyire képesek…..
flemá 2010.04.08 18:14:52
@Captain Tott: nemtom mire alapozod, de legyen igazad.
flemá 2010.04.08 18:37:44
@miklos.rabai: mondjuk azt tényleg meg kell. ha az mszp-vel, akkor velük, ez van
Az idei kampányban még nem játszik meghatározó szerepet, de már lényeges a web2-es kampány. Mivel az iwiw-en nem vagyok rajta, és szerintem politikai kommunikációs szempontból kevéséb is lehet "játszani" vele ezért inkább a Facebookkal szeretnék, és fogok foglakozni. A…..