Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ramazuri

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hűséges és kedves olvasó az indafotót nézegetve (140 albumban 2091 kép Cserépfaluról) megtalálta és alaposan megfigyelte a látogatópark tervét. Meglátta a képen a mostanában nagyon durva Hór-patakot. Megijedt. E-mailből idézek: Péter szerinted a patak elönti-e majd a…..
ramazuri 2010.06.12 10:10:33
@NyergesLovas: az árvizet is kihasználod, hogy nekimehess a polgármester úrnak.... ezt azért nem kéne
Kósikné Hajdu Anita tizenegy éve lakik Cserépfaluban. Nyílt levél rovat következik: Cserépfalu Önkormányzata az önként vállalt feladatok körében egy Látogatópark megépítését tervezi, melyhez az önerő egy részét a Berezd tető eladásából szándékozik…..
ramazuri 2010.06.05 13:28:44
@NyergesLovas: hát váraljával ne példálózzunk kérem szépen. az ottani polgármester a kirekesztő jobbik országgyűlési képviselőjelöltje volt, állandóan szélsőséges rendezvényeket rendeznek váralján, és hát ki ne emlékezne a tavalyi történetre, amikor elzavarta váraljáról a köztiszteletben álló Czeglédy házaspárt. Ha annyira rossz a pályázat miért vesz részt benne váralja?
ramazuri 2010.06.06 07:38:25
@NyergesLovas: nem most jöttem le a falvédőről Nyergeslovas. A települések 80%-ában polgármesterek a helyi kiskirályok, Testületi döntések váralján? ne röhögtess.
na látod meg is írtad, hagyjuk más faluk emlegetését, más falukkal ne rajolj mennyit nyertek.
20.15: Legalább 20 cm-es apadás, derült idő. Visszafogott várakozás...18.18: Egy órája kezdett el apadni nem valami sokat, kb 5 cm-t. Most már csak a faüzem előtt van az utcán víz, míg 4 órakor az út több helyen is víz alatt volt. Most körülbelül a tegnap esti szinten van. Ha…..
Mutatunk pár trükkfelvételt. A Berezdtetőn felépítettük a házakat. A google skretch up lőtte be a házikók magasságát. A helyi építési szabályzat módosítása szerint maximum 4 és fél méter magasak lehetnek az épületek. Az elrendezést a közétett tervek és a google…..
ramazuri 2010.04.28 15:03:47
na mit találtam? www.hungariantravelinfo.hu/main.php?ds_clock_delta=0&language=hungarian&ds_show=reszletez&ds_noback=yes&modify=68

szabad beruházási terület
Berezd tető

A település keleti oldalán a Berezd tetőn van önkormányzati tulajdonban mintegy 8 ha terület, ideális lehetőség egy tájba illő hotel, szálloda építéséhez. Közművek mintegy 100 méterre találhatóak.
Egy négynapos hosszú hétvégét sikerült eltöltenem Salzburgban és a környékén. Mindenkinek csak ajánlani tudom Salzburgot, Budapesttől végig autópályán csak 549 kilométer, kb. annyi, mint Prága. Kellemes és hasznos kikapcsolódás volt itt hagyni pár napra Abszurdisztánt, pár…..
Érdemes a hírértékre figyelni. Mi is a hír? Borsod Online-ban a hétvégi retróbál. Cserépfalu: Nincs bajban az iskola Cserépfalu - Nem az iskola "megmentése" volt a cél, évente rendeznek hasonló bált. Mindössze ötvenhat gyerek jár Cserépfalu általános iskolájába,…..