Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goto

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van itt bőven hörgés, és szerintem lesz is amíg a pártok döntenek olyan kérdésekről is, mint a rádiófrekvenciák kiosztása. Mi is megmondtuk a magunkét, de szerintem nem szabad sokat foglalkozni ezzel. Ebben országban nincs akarat és szándék, hogy ez megváltozzon. És hát, ha…..
Goto 2009.10.30 13:53:39
@Motorhead: Valahogy én ezt nem tudom elhinni,egy a pályázat előtt egy hónappal alakult cég kapcsán. 12 éves múlt azért elég nagy hallgatóbázist jelent ebben az esetben, míg az egy hónap az igen kevésnek tűnik nálam. Ha hirdető lennék, akkor erősen meggondolnám, hogy hol reklámozzam magam, még ha országos lefedettségű is az adó.
Józan ésszel úgy okoskodnék, hogy 12 év, biztos hallgatók jobb, mint az ismeretlen, és jóval biztosabb is.
Egy rádió nem egy nő, habár mindkettő hallgatható. :)
Goto 2009.10.30 14:04:34
@Motorhead: Azon kívül, meg ha jól tudom, de ebben nem vagyok biztos, a nevezési díj a "nyerteseknél" háromszáz-x millió, a működéshez szükséges tulajdonképpeni éves díj, míg a "veszteseknél" ez jóval nagyobb összeg, még ha a bevételükből kevesebb százalékot jelöltek is meg.
Goto 2009.10.30 14:31:59
@Motorhead: Tulajdonképpen az adók neve tök mindegy,(Ha fordított lenne a dolog, akkor is morognék). Ahogy az a nyolc politikus döntött, az cseszi a csőröm. Elvileg a közszolgálat miatt gazdasági szempontoknak kellett volna érvényesülnie, e helyett nem ez történt. Éppen ezért érzem úgy, és valószínűleg még jó sokan, hogy megint "Palinak" néznek, habár nem is úgy hívnak. ;)
Béke:)