Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HHC

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kihalóban lévő szolgáltatást igénybe venni annyira sem méznyalás, mint sima Naiv Ügyfélnek lenni. Gy. analóg kábeltévé előfizető a UPC-nél, és azért lázadozik, mert egyre kevesebb csatornát kap ugyanannyi pénzért. A szolgáltató, nem titkoltan, a digitális csomagok felé…..
Akinek volt jobb dolga annál, mint hogy a médiatörténeti éjfélt várja, az most meghallgathatja, hogyan búcsúztak felvételről a Slágeren, és hogyan fulladt be a Danubius. Basszatok bele, rock and roll! ..
HHC 2009.11.19 15:09:19
A munkahelyemen ez a két adó szólt, azért, mert ezeknek a legelfogadhatóbb a zenéje. Nem fogom benyomni a Roxy vagy Radio1 nyomorult tuc-tuc zenéjét Dj Juniorral, Tommyboy-jal és társaival. Az MR2 szánalmát pedig olyan helyen, ahova nem 15 évesek meg általános iskolások járnak szintén nem lehet játszani. A Mária rádió és társai sem annyira populárisak, hogy azok szóljanak. Nem nagyon értettem eddig sem és ezután sem fogom azokat, akik nem hallgatták, vagy nem szerették hallgatni a rádiókat, és most örülnek, hogy megszűnnek és szánalmasnak tartják azokat akik sajnálják, hogy vége. Azokat se, akik azt hiszik, hogy a műsorvezetők a megélhetésük miatt sírnak - rajtuk kívül nem hinném,, hogy bárki is azt gondolná, hogy Bocskorék majd éhenhallnak, vagy Balázsnak nem lesz pénze pelekára -, és nem azért, mert megszűnik a rádió, a munkahelye és neki lehetőség van arra, hogy a médiában fejtse ki a véleményét.Aki halotta a Piritósban a R. Feri búcsúját, aki tényleg lenyomott ott egy pár évet... én elhiszem, hogy ő tényleg sajnálja. Aki már évek óta, esetleg 10-20 éve dolgozik amunkahelyén és az egyszercsak megszűnne, nem lenne elkeseredett, dühös, és nem tenné meg ugyanezt ha lehetősége lenne rá? Aki nem, az szar helyen dolgozik vagy mindenki utálja.
Nekem is megvan a véleményem a MR2-ről, ami szar, a RadioCaféról, Nestáról, mint zenei szerkesztőről, aminek borzalmas. Mégis, ha megszűnne a két adó, mésem adnék hálát az istennek és firkálnék tele minden fórumot azzal, hogy de jó, hogy vége. Van aki azt szeretni, biztosan tényleg hiányzik neki, hát hullajtson érte könnyeket. Viszont ha bármelyikrádió olyan körülények között szünne meg mint ez a kéttő, ugyanúgy felháborítana.
Az Advenio nyerte a Danubius Rádió frekvenciájáért folyó versenyt, míg a Sláger helyén az ORTT döntése értelmében az FM1-konzorcium adhat november közepétől hét évig. Az Index információi szerint az ORTT mai ülésén elbukott az elnök, Majtényi László javaslata, nem zárták…..