Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kockabogaras

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai írás körül alighanem ismét lesz némi vita, mivel Kockabogaras szembemegy az általánosan elfogadottnak vélt nézettel (az egyszerűség kedvéért hívjuk sztereotípiának...), mely szerint az angolok lusták lennének és azt állítja, a magyarok túl sokat panaszkodnak és…..
A mai poszt valójában egy kísérlet, hiszen igencsak elüt a blogban megszokottaktól. Mégis kiteszem, vállalva a bukás kockázatát is, mert nagyon érdekesnek tartom és nagyon kíváncsi vagyok a kommentekre. A történet röviden annyi, hogy a levél írója, Rebecca több mint három…..
Kockabogaras 2013.02.24 11:49:57
Én budapesti vagyok, de szerintem aki nincs rákényszerülve a napi forgatag elviselésére, nem is biztos hogy élvezni fogja. Persze, külföldi nagyvárosból hazatérve épp ez hiányozhat is, én mindig vidéken érzem magam Bp.en London után, nekem az már megnyugvás. Ettől eltekintva a történelmi nagyvárosokat ajánlanám, sokat fejlődtek az elmúlt évtizedekben, az infrastruktúra éppoly jó Szegeden mint Bp.en. Egy jópofa kisautóval az otthoni távolságok nem számítanak, a közlekedés kiváló - az autópályákról beszélek, ami UK szinten is el van maradva a magyarországitól, a kapacitástól eltekintve. Én személy szerint a nyugati félteke egyik olyan városát választanám, ahol az idegen nyelvet beszélők jelenléte megszokott, és az életszínvonaluk sem okoz megütközést. Szerencsés vagyok, hiszen az összes jelentősebb várost ismerem otthon, számomra a ranglista tehát: Sopron, Veszprém, Győr, Veszprém, Eger, Pécs, Mosonmagyaróvár, Keszthely, Zalaegerszeg, Székesfehérvár, Kecskemét. A Balaton környéki kisvárosokat a felsoroltakon kívül is szeretném, de azt megnézném hogy ne legyen télen túl kihalt, nyáron túl zsúfolt. Huh, tetszik a felsorolás, bárhol laknék, lehet hogy én is hazamegyek:-) Ha van miből élni, és az ember független a napi küzdelmektől, igazából jó otthon élni. Magánkórházat ajánlok egyébként, egészségbiztosításból. Ha még valamilyen értelmes közösségbe is bekapcsolódik, barátokra talál, akkor pedig tényleg megérte!
Kockabogaras 2013.02.24 12:03:01
@hot-spot: Balatonfüred like:-)