Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karima

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Photoshop! - vágtam rá egyből, de tévedtem. Denis Smith szürreális fotói a manapság igen népszerű "fényfestéssel" készültek. A pontos technikát nem sikerült megtalálnom, annyi bizonyos, hogy az expozíciós idővel játszik. Az ausztrál fotós képeit a nem mindennapi…..
Karima 2011.09.02 13:39:04
A honlapján meg lehet találni a technikát:
www.denissmith.com.au/about/ball-of-light-movie/

(Zsinóron pörget egy fényforrást - zseblámpa, fejlámpa, bármi - és eközben a saját tengelye körül forog. A fényképein a csillagokat elnézve 2-5perces záridőket használ. Kb ennyi.)

Ha valaki nagyon meg akarta volna találni, akkor beletellett volna vagy 15másodpercébe:))
Parancsoljatok, az eheti szavazásra bocsátott Szörcshátteres képek, 12 szuper fotó :)Van ugyan két kakukktojásunk, de mit lehet mit tenni, ha sokan megnézték a furcsa járműveket :) LEGTÖBBET KEDVENCELT KÉPEK A MÚLT HÉTEN:  MRM: Eper tejszinnel Cat-rin: Naplemente  …..
tvblog Alulmaradt a Műsorszünet 2010.02.05 18:54:00
Az ORTT döntését követően csütörtökön került sor az elsötétítésre a TV2-n, s ma délelőttig, míg meg nem érkezett az AGB nézettségriportja, bizakodni lehetett abban, hogy az alacsony költségvetésű, de legalább sajátgyártású (végre nem licenc!) Műsorszünet című…..
Karima 2010.02.05 20:16:39
@Gery.Greyhound: akkor elég rosszul csinálod. Nekünk kb 3 hete jutott eszünkbe egy esős délután 4 órakor, hogy meg kéne nézni, a fél 6os 3d-s vetítésen mind a hatan ott ültünk a Corvinban.
Karima 2010.02.05 20:37:30
@tvscoopie: Miért? a Corvinos 3d-s meg az IMAX-es közt olyan nagy a különbség? Jó hogy nem azt írja, hogy nem tudja megnézni, mert at IMAX 7.sorának 8. székére már hetek óta nem kap jegyet.:))

Na száz szónak is egy a vége, én csak arra akartam rávilágítani, hogy ha valaki meg akarja nézni, akkor meg tudja nézni úgy is, hogy hetekkel előre foglalna jegyet.