Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meta

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Microsoft bíróságon megy neki az Apple-nek az AppStore neve miatt. Szerintük ugyanis egyetlen cégnek sem lenne szabad ilyen általános nevet levédetni, hiszen mind az app, mind a store a piaci résztvevők által aktívan használt szavak, sőt az App Store szóösszetételt szeretnék…..
Az iOS 4.1-essel kézhez kapott Apple-kütyük is feltörhetőek, hála a devteam és Geohot munkájának. A greenpois0n nevű törés immár letölthető Macre (az oldalon a gomb még nem működik, becsapós, szóval Macre nemsokára) és Windowsra is, és ami a legfontosabb: nagyon tetszik az…..
Meta 2010.10.12 10:50:19
Tegnap kora délután beugrottam Handráshoz a legkisebb Apple-ért, aztán Dórával felugrottunk Gabihoz, Brigi gazdájához, és elhoztuk tőle az egykori Apple-csajt, a fékevesztett dühöngő vadállatot. Pár órája modellt álltak nekünk ketten, ahogy láthatjátok, Brigi, a valójában…..
Folytassuk az iPad hírdömpinget, este úgyis élő közvetítést adunk az iPhone OS 4 eseményről, ezt az egyet még mindenki kibírja. Az iPadet vásárlók egy felmérés szerint - nem meglepő módon - az AppStore és az ezáltal kínált alkalmazások miatt örülnek leginkább a…..
Meta 2010.04.11 10:00:29
Amióta megjelent, azon gondolkozom, hogyan fogom ezt begyűrni a nadrágomba, az Ohnodoom azonban megoldotta helyettem a problémát. Remélem tényleg kiadnak egy ilyen borzalmat, mert akkor kettőt kérek: Bónusz kérdés: hogyan fogunk leülni ebben a buszon?..
Kátai Imrével tavaly szeptemberben olvashattatok interjút a blogon, ebben többek között megtudtunk részleteket a fejlesztő szexuális életével kapcsolatban. Hogy pontosan mit csináltak a barátnőjével, ti is megtudhatjátok, hiszen az alkalmazás megjelent. Imre perverziói official…..
Meta 2010.02.07 13:54:41
@valakitalánvagyok: :) Az érdekes az egészben, hogy ez a design már grafikussal készült. :) Szóval ha gondolod írd le ide, vagy e-mailben hogy mit változtatnál rajta, illetve mi nem tetszik. Utána majd beszélgetünk! :)

Üdv
Imre
Üdözlök mindenkit az iphonefejleszetes.blog.hu oldalon. Március óta ezen a blogon találhattatok különböző fejlesztéssel kapcsolatos bejegyzéseket, melyek az induló fejlesztőket kívánták segíteni. Azonban ez ezentúl nem így lesz többé! :) Az elmúlt egy hónapban azon…..
A Kotaku nevű lapnak adott interjúban John Carmack az Apple-lel folytatott munkájáról beszélt. Az ID Software társalapítója többek között a Doom iPhone-ra írt változata kapcsán dolgozott együtt a céggel, és elmondása szerint az Apple legfelsőbb vezetői a szívük legmélyén nem…..
Rövid szünet után újra egy fejlesztői interjúval készültünk. Mint tudjátok, az Appleblogon interjúsorozatot indítottam a magyar játékfejlesztőkkel, cégekkel és magányos programozókkal. Megkérdeztem őket, mit sikerült eddig elérniük, hová akarnak eljutni, és idővel a…..
Meta 2009.09.22 17:23:12
@yxcyxc: iphonefejlesztes.blog.hu
Ez tényleg kimaradt sajnos. :(