Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lakberendezés: Kis Judit lakberendező

49 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a 100 nm-es lakást ügyfeleim fehérre festve vették át az építtető cégtől a XIII.kerületben. A lakberendezési tervek elkészítésére és  a kivitelezés befejezésére kértek fel. Így a bútorozás/függönyözés és díszítéseken kívül sor került a konyha pici átalakítására, hogy azt praktikusabban lehessen…..
Ennek a 88 nm-es budai lakásnak a tulajdonosaitól nem csak a tervezésre, de a kivitelezés megszervezésére és lebonyolítására is felkértek.   A teljesen lerombolt állapotú lakásban  az ablakos és ajtók cseréin kívül válaszfalakat is építettünk. Teljes víz-fűtés és villanyszerelési munkálatokat…..
Budapest 88 nm-es lakás felújítása. Ügyfeleimtől a tervezésen kívül a lakás kivitelezésének lebonyolítására is felkértek. Az elég lerombolt állapotú lakásban ablak-ajtócserére, komplett fűtésrendszer és villanyszerelés kialakítására is sor került a szépészeten kívül. (hideg-melegburkolás,…..
Pest megyében lévő kétszintes családi ház "Ilyen lett képei" :-)   További referencia képek megtekenthetők: www.egykislakberendezes.hu  ..
Mostani bejegyzésem azoknak szól, akik építkezni szeretnének. Elszántak, csak lehet, hogy egy-két dologban még kicsit tájékozatlanok.  Sajnos az elmúlt két év (2017-2018) során az építőanyagok  és a munkadíjak is kezdtek az egekbe szállni, és ez jövőre sem lesz másképpen. A kivitelezők, akik…..
Ez az alig 40 nm alapterületi belvárosi lakás nagyon rossz műszaki és esztétikai állapotban volt, amikor ügyfeleim felkértek tervezésére és a kivitelezés lebonyolítására. Gyakorlatilag csak a magas fa beltéri ajtók, a régi parketta és az ablakok maradtak meg, egyébként mindent ki kellett cserélni.…..
Tavalyi munkám ez a Budakalászon lévő családi ház, ahol teljes átalakításra került sor. Burkolatok, nyílászárók és új konyhabútor is került a házba az új bútorozáson kívül. Képek az eredeti állapotról: A kb. 15 évvel ezelött még közkedvelt falfestési megoldásokat most visszafogott…..
A vintage stílus néhány éve igen nagy népszerűségnek örvend a lakberendezésben, a romantikus stílus kedvelői (elsősorban a nők) azért kedvelik mert mind önmagában, mind más stílusokkal kombinála megállja a helyét otthonainkban,melynek különösen egyedi hatást kölcsönöz.  A vintage és elemei A…..
A lakásunk vagy családi házunk átépítési és felújítási munkálatainak ideje főleg a tavasz és a nyár. A pontos, mindenre kiterjedő kivitelezéshez és a váratlan helyezetek elkerüléséhez azonban alapos tervezés szükségeltetik, aminek kiváló ideje a hosszú, téli esték.…..
Sokan, ha meghallják azt a szót, hogy panellakás, azt gondolják, hogy ilyen építésű lakásokban nem lehet magas színvonalon lévő életkörülményeket teremteni. Ugyan a múlt rendszer minden hibájára emlékeztetnek minket ezek az épületek, ám igényes hozzáállással itt is lehet…..
Egy kerékpár elhelyezése egy több emeletes ház lakásában nem tartozik a legegyszerűbb feladatok közé. Nehéz úgy elhelyezni őket, hogy egyszerre legyen praktikus is és esztétikus is. Természetesen a legjobb megoldás az, ha a társasháznak van egy közös bicikli tárolója, vagy…..
  A gyerekszoba berendezése általában nem a legegyszerűbb feladat, hiszen ez az a helyiség, amelynek egyszerre több funkciónak kell megfelelnie (pihenés, játék, tanulás, kikapcsolódás), és a legtöbbször a gyerekek dolgainak tárolására is szükség van. Tovább bonyolódik a…..
A konyha a lakás egyik kiemelt, központi terepe, egy család életében pedig sokszor döntő jelentőséggel bír, hiszen a lakás szíve, itt zajlanak a közös étkezések, a napi problémák megoldása, a nagy családi beszélgetések, és nem utolsósorban a kreatív sütés-főzések…..
  24 éves ügyfelem ízlésvilágát tükrözi ez a kék üvegfallal tervezett, mélybarna bútorlapból készült konyhabútor. A lakás további bútorai még készülőben vannak, de a színvilág továbbra is a kék-fehér-barna árnyalatok felhasználásával lettek megtervezve. Ez az…..
Ügyfeleim 50-60 év közötti házaspár. Meglévő ülőgarnitúrájuk és étkező garnitúrájukhoz, valami fiatalosabbat, divatosabbat kértek tőlem.   Első lépésben egy kis gipszkarton álmennyezettel és gipszkartonból épített polcos elválasztó fal építésével kezdtük a…..
Aki olyan szerencsésnek mondhatja magát, hogy gyermekének külön fürdőszobát tervezhet/terveztethet, annak íme egy kis összeállítás segítségül, hogy milyen anyagokat, termékeket használhat fel. Hidegburkolat helyett meleg burkolat a padlóra: a szokásos hideg érzetet keltő…..
Sokan úgy vélekednek, hogy a nappali berendezése egy igen egyszerű feladat a lakberendező tevékenységei között, hiszen nagyjából mindenki ugyanazt igényli: ülőgarnitúra, tv. nappali szekrénysor, és a elegendő csupán ezeket variálni, illetve a házigazda ízlésének megfelelőt…..
3D-s hatás a lakberendezésben Egyedien merész megoldásra vágyik? Különleges falak, modern enteriőrök? Mégis elegáns legyen azért az összhatás? Most a megvalósítása sem kell, hogy sokáig várasson magára, ugyanis akár már a csempézett falunk is lehet 3d-s hatású!…..
A természet ébredésével együtt, valamennyien vágyunk a megújulásra. Szívesen beszerzünk ilyenkor néhány, a legújabb trendekhez igazodó újdonságot. A szerencsésebbek pedig nem csak a gardróbjukat frissíthetik fel ilyenkor, hanem otthonukba is visznek némi változást, egy kis…..
Egy lakásfelújítás, - ami egy átlagember életében nem túl gyakori esemény, így általában rutintalan – számos buktatóval együtt járó, sokszor családi békét is megzavaró eseménnyé tud fajulni. De ha még ezeket a kellemetlenségeket meg is ússzuk, akkor is vannak sajnos…..
Az üvegszálas tapétát eleinte a külső falak megerősítő burkolataként használták az építőiparban, mára azonban előkelő helyet vívott ki magának beltéri falburkolatként is. Nagy szilárdságú falburkolatként élettartama akár a 15-20 évet is elérheti, és elegendő…..
Fények és hangulatok, válogatás saját munkáimból, videó megtekintése: a szövegre klikkelve! ..
A Moholy-Nagy Ösztöndíjpályázat legfőbb célja a fiatal tehetségek önálló alkotói munkájának és szakmai fejlődésének segítésével tovább erősíteni a hazai kreatív ipart. A 35 év alatti, szakirányú végzettséggel rendelkező fiatal tervezők számára meghirdetett…..
XIII. kerületi lakás hálószobájának átalakulása A szobának két ajtaja volt, azok is olyan helyen, hogy az ágyat csak az ablak alá lehetett elhelyezni, a falhoz tolva, úgy, hogy a másik oldalon a terasz ajtó volt! Az egyik ajtó megszüntetésével és a másik ajtó arrébb tételével lehetett…..
  A hazai piacon beszerezhető kőburkolatok kínálata szerencsére elég nagy ahhoz, hogy mindenki megtalálja a magának való darabokat. Legyen akár mediterrán, vagy modern stílusú az otthonunk, megfelelő mértéktartás mellett, szép és exkluzív megjelenést tudunk elérni velük. ( a képen…..