Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FuckORTT

2 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kedves kommentelőink hívták fel rá a figyelmünket, hogy határozati javaslat formájában az amerikai képviselőház elé kerülhet az ORTT frekvencia-döntésének ügye. A határozat így szólna: The House of Representatives (1) (1) condemns the recent action by the Hungarian…..
A Sláger és a Danubius nagykoalíciós kigolyózásának története újabb mókás fejezethez érkezett. Megszólaltak a politikusok. Tudom, hogy közveszélyes naivitásra vall meglepődni azon, hogy a politikus egy olyan állatfaj, amely hazudik, de azért a pofátlan nyilatkozatok mégis…..
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..
FuckORTT 2009.10.29 20:24:36
@dimitrij: nem bírnak Wallis kötődéssel.
 Elképesztő, micsoda sápítozás folyik itt két igénytelen rádióért. Mintha életünk legfontosabb kérdése lett volna, hogy a Sláger meg a Danubius a helyén maradjon: reggel műsor a közrádióban, este a tévében, újságcikkek, tiltakozó blogok stb. Valóságos henger indult el…..
Gulyásdemokrácia Szól az ORTT 2009.10.28 18:12:49
Ennek most nincs köze a rádióhoz.Ami most és a nagyon közeli jövőben történik, az egy az egyben politikai kultúra kérdése. Sláger? Danubius? Ugyan kit érdekel? Üzleti vállalkozások ezek, rádiónak se a legjobbak, bőven túlélnénk nélkülük. A kérdés itt nem az, szeretjük-e…..
Igazából az utolsó pillanatig nem hittem el, hogy az ORTT meg meri ezt tenni. A 12 évvel ezelőtti kereskedelmi televíziós pályázat politikai érdekű manipulálása után újra hasonló döntés született. A Sláger Rádió és a Danubius Rádió szűk egy hónapon belül befejezi…..
FuckORTT 2009.10.28 23:43:25
@SLacc: ilyen az, ha dühből ír az ember. :)
Az Advenio nyerte a Danubius Rádió frekvenciájáért folyó versenyt, míg a Sláger helyén az ORTT döntése értelmében az FM1-konzorcium adhat november közepétől hét évig. Az Index információi szerint az ORTT mai ülésén elbukott az elnök, Majtényi László javaslata, nem zárták…..
FuckORTT 2009.10.28 15:54:08
@egyaz: na, látom a hülyeségedet midnenhova bemásolod. Áruld már el nekem, hogy ha az SZDSZ elve ellenezte a döntést, akkor miért liberális az FM1?
Amely mögött még mindig nem áll a Wallis.
FuckORTT 2009.10.28 16:30:05
@Calogero: lényeg, hogy a saját fogyasztói szokásaid ki legyenek elégítve, a többiek pedig le vannak szarva, mi?

Illetve a saját szokásaidból kiindulva feltételezed, hogy mindenki azt szereti, amit te, és elég az.
Tegnap még úgy volt, hogy várjuk a döntést, és akár kizárhatják a két országos frekvenciára július végén kiírt pályázatban befutóként álló FM1-et és Adveniot. Kisebb politikai kitérőként a háttérsztori, hogy tavaly az új médiatörvényben kitalálta az Országgyűlés,…..