Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szárnyaló malac

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ez az együttműködésünk a Steelbirddel, ennek része, hogy a forgalmazótól rendszeresen kapunk tesztelésre mindenféle terméket, amiket aztán röviden be is mutatunk nektek. Most egy olyan tok érkezett, ami egy régi kérdésemre ad választ. A laptopot vigyem, az iPhone-t vagy az…..
Beugrottam ma az XMS-be, felmarkoltam Handrás mobilját és nyomogattam egy ideig, hogy megismerjem minden mocskos kis titkát. Rövid kis videó a teljesség igénye nélkül: ..
szárnyaló malac 2011.06.09 21:51:27
Először akkor gondolkoztam azon, hogy jó lenne megszállni egy budapesti hotelben, amikor megnyílt a Gresham. Persze gyorsan el is hessegettem magamtól a gondolatot, hát ki az a hülye, aki szállodába megy a saját városában? Én. Én vagyok az. A múlt héten ugyanis kísérleti jelleggel…..
Kikerült egy pletyka a Foxconntól a végtelen internetes világhálóra, ami tudja fene, de talán az Apple új mobiljáról szól. A hírek alapján a készülék formája olyan lesz, mint a jelenlegié, tehát kis szerencsével új tokot sem kell hozzá venni, de a hátlap nem műanyag vagy…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Laurie 2009.04.13 07:58:00
Ünnepnap van, úgyhogy heti csajrovatunk is különleges kiadással jelentkezik: egy férfival. Nem akarok dicsekedni, de én már bőven a House előtt tudtam, hogy ki ő, mégpedig két filmnek hála: az egyik a Fekete Vipera volt, amiben egyebek közt régensherceget alakított, a másik meg…..
2perc Pihent szóvicc: polip 2011.03.09 21:42:00
szárnyaló malac 2011.03.09 23:06:20
Azt nem tudom, melyik verzióról lehet szó, hogy ez az iPhone 4 valami spéci kiadása, vagy az iPhone 5 előhírnöke, de az biztos, hogy a következő videón egy 64 gigabájt kapacitású Apple mobil látható. A háttértár méretén kívül nem sok különbség látszik az aktuális…..
szárnyaló malac 2011.03.09 09:25:51
Appleblog Így néz ki az iPhone 5? 2011.03.07 16:43:00
A Gadgetsdna kínai forrásra hivatkozva számolt be arról, hogy az új iPhone-ban leszámolnak a 4-es széria üveghátlap-dizájnjával, és alumíniumötvözetre cserélik a borítást. A dizájn a 4. generációs iPod touch felé mozdulna el, valahogy így:Az új külsőre azért volt szükség…..
Eredetileg arról volt szó, hogy a napokban teszi elérhetővé az Apple a mobil operációs rendszer legújabb verzióját, most inkább az tűnik valószínűnek, hogy a hónap utolsó napján, február 28-án.A dátum azért gyanús, mert egy német blogger iOS-eszközén a Daily előfizetés…..
szárnyaló malac 2011.02.28 14:50:15
@Magyarósi Csaba: Csaba Csaba milyen nap van ma? :)
Nem tudom, ti hogy emlékeztek, de mintha a korábbi iPhone-bejelentések előtt hihető jóslatok jelentek volna meg. Ezzel szemben most elöntött minket az ötletáradat: mintha különösebb koncepció nélkül dobálták volna egymásra a pletykaoldalak, ami eszükbe jutott, hogy a végére az…..
Appdroid A Toshiba beugat 2011.01.23 09:39:00
Méghozzá az összes iPhone és iPad tulajnak, de még milyet, atyaég. A Toshiba nagyban készül a saját Tablet gépének bemutatására, és bár a gép nevét még mindig nem tudni, ez nem hátráltatta őket abban, hogy a világra szabadítsanak egy jó kis teaser oldalt. És hát a…..
szárnyaló malac 2011.01.24 10:52:23
@balage28: Ez nekem a nap kommentje, köszi! :D
És igen, erről kéne beszélni T. Android-fanok, hogy a telefonjaitok 80%-a miért olyan tetű lassú. Belenagyítok Samsung Galaxy S-en egy weboldalba két ujjal és MEGHAL a cucc, izzad, szenved, döglődik, szaggat. Hát bocs, de erre büszkének lenni nevetséges.
szárnyaló malac 2011.01.24 13:38:52
@Senkifia: "Akkor is,ha pl az Iphone-t minden épp aktuális ,azonos kategóriájú Samsung felken kenyérre,és megesz reggelire :) GS3-at az Omnia II, Iphone4-et a galaxy S"

He? A Galaxy S megeszi reggelire az iPhone 4-et? A kínai színvonalon ócska műanyagból embertelen illesztési résekkel összeeszkábált Galaxy S? A használhatatlanul lagos Galaxy S? Az iPhone 3G/3Gs dizájnját gusztustalanul koppintani próbáló Galaxy S? Az iOS felületét 1:1-ben lemásoló Galaxy S?
Öcsém, megáll az eszem.
szárnyaló malac 2011.01.24 15:25:17
@birorichard: Namost, az iPhone 3G/3Gs is műanyag, az is ciki, szerintem 100 khuf felett az MINIMUM, hogy ne recsegős műanyagból rakjanak össze egy telefont. Az iPhone 4 ebben nyert.

Másolás: az Androidot a gyártók elég szabadon pofájukra tudják alakítani, érdekes, a HTC Sense-ről, vagy a SE Xperia "faszomtudjamianeve" felületéről senki nem mondta, hogy iOS koppintás. Na de a TocuWiz menüje... fekete alapon 4*4 lekerekített négyzet ikon, amiket horizontálisan mozgatni lehet, alul pedig statikus négy ikon, sötétszürke háttéren... mi ez, ha nem az iOS 1-3.0 koppintása??? (A 4.0-tól ugye háttérkép van.)
A widgetes "desktop" ügyében igazad van, nem is arról beszéltem.

Lag: ez meg tapasztalat, semmi más. Egyébként netes Galaxy S videókban is látható a jelenség: (összetettebb) weboldalaknál meghal a pinch-zoom, az UI lagol, csúsztatom az ujjam és mérhetően később történik valami, az sem akadásmentesen. Hogy ez milyen firmware, hát leszarom, egy telefon minden kiadott firmware-el működjön tökéletesen.

"már a 2.1gyel sem volt lagosabb mint bármelyik iphone 3g, 3gs" - a 3G-nél valóban, a 3Gs-nél sajnos bőven lagosabb, btw. az aktuális iPhone a 4-es, beszéljünk arról.
Subba 2010 két percben 2011.01.12 11:54:00
Eirikso pont egy éve helyezett el egy kamerát az ablakában, ami 30 percenként készített egy fotót, ezeket a képeket mixelte össze ebben a kétperces videóban. (Nem zoomol, nőnek a fák!)  ..
szárnyaló malac 2011.01.12 14:52:28
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: Okos csávó, az elején van jobboldalt viszonylag közel három fa. 0:30-ra már csak kettő, 1:00-ra már csak egy. Nőnek a fák, mi?
szárnyaló malac 2011.01.12 16:08:32
@ganxta77: Na és aztán miért, nagyarcú barátom?
Nem tudunk egyelőre többet, mint amit a Tumbleren, a Mefikrolog blogon talált kép mutat, de az sem kevés. Eszerint a Westendben nyílhat meg a Budapestről világváros létére eddig hiányzó amerikai kávézólánc első szeme. Tavaly ősszel még arról cikkezett több lap, hogy a Váci…..
A főzöcskézős játékokkal mindig az volt a bajom, hogy rettentően le vannak butítva, és/vagy szörnyen unalmasak. A What's for dinner végre egy olyan alternatíva a számítógépes kotyvasztásra, ami amellett, hogy addiktív és szórakoztató, még újat is mondhat kezdő szakácsoknak.…..
Már megint kinőtt a földből egy újabb, pedig azt hinnénk Budapest már nem bír el több bevásárlóközpontot. Persze a ledózerolt Skála helyén maradt ugar üvöltött egy ilyenért s a kerületi polgármester is új városközpontot álmodott. Nosza, akkor emelkedjen egy még újabb,…..
szárnyaló malac 2009.11.17 17:43:01
@Bob Saint-Clair: mármint igazságtalan, hogy sokallom a kocsmákat? ja, az lenne, ha sokallanám. de nem... csupán egy példával szemléltettem, hogy mennyire komikus ez a "pfuj, plázák" hozzáállás.
szárnyaló malac 2009.11.17 21:59:12
@OZ a Kételkedő: Jártam Prágában, az U Fleku például kedvenc helyeim közé tartozik. A kocsmás példa lehetett volna telefonfülkés vagy újságos példa is. Csak leesik egyszer...

Te meg Balogh Ádám pajtás, milyen áruházat hiányolsz? Auchan/Cora nem jó? Osztályok vannak, jó esetben hozzáértő eladókkal. Minőségi termék? Na olyat se sokat láttál a Skálában. (Tescoban se nagyon persze.) Ellenben ha tv-t, vagy mikrosütőt akarsz venni, az Electro Worldben garantáltan kapsz. Ahogy cipőt az Officeban, inget a C&A-ban és így tovább...
Így működik a kiskereskedelem 2009-ben. Tőlünk nyugatabbra is, hidd el.
László a művészet szemfüles barátja a Főzelékfaló falán szúrta ki a fenti kép egy felnagyított másolatát. Feltételezte, hogy talán nem  korrekt eljárás előzte meg a dekorálást, így felvette a kapcsolatot a kanadai művésszel. Aki persze meglepődött, mert még sosem…..