Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kikih.

5 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Senki ne gondoljon végzetes brutalitásra a cím alapján, bár ha azt vesszük, lelkiekben elég erős kegyelemdöfés. A nyáriszünet nem csak a suli végét jelentette a számomra. Szinte az összes sorozatomtól megfosztottak.LOSTEz az egyetlen, amit nem bosszúsan hagyok elmenni, hiszen a 6.…..
Blog.hu Sablonok Testreszabás 2008.11.10 08:10:00
Menük Sokan kérdeztétek (jogosan), minként lehet szerkeszteni a különböző sablonokban megjelenő menüket. Így: Nyisd meg a sablont szerkesztésre (a listában a sablon szerkesztése gombra kattintva). A menük rendszerint az oldal tetején vannak, ezért a sablonnak is az elején…..
A kissé önellentmondásos Elegant Grunge sablon vezeti a WordPress toplistáját, remélem, a blog.hu-s felhasználóknak is tetszeni fog. Mi mindenesetre ezt választottuk mára az egyre növekvő ruhatárból. Tulajdonságai: két oldalsó hasáb (a balnak nevezett alul, a jobb a jobboldalon),…..
I can hear it every day, every night. It's the one thing on my mind...
Kapcsold le egy órára a villanyt!  A Föld Órája a WWF nemzetközi kezdeményezése, aminek célja, hogy felhívjuk a figyelmet az éghajlatváltozásra és annak veszélyeire. A világ legnagyobb klímavédelmi eseményén a csatlakozók vállalják, hogy március utolsó szombatján…..
Csak néhány lépés, de legjobb szándékaim ellenére (rajtam kívülálló okok miatt) sem tudom automatizálni. Viszont könnyű!Az admin felületen a Megjelenítés fül alatt található a Sablonok fül. Itt a gyári sablonok valamelyikét le kell másolni (középső ikon). Bármelyiket, és…..
Blog.hu Sablonok Zöld fény 2008.10.18 11:19:00
Szintén egy WordPresses listavezetőt teszünk ma közzé. Egy hasáb, koncentrált, mégis kellemes, zöld környezet.Letöltés ..
Pont arról beszéltünk, h a naptáron kívül másnak is kellene mutatnia az idő múlását. Valami, amit jobban szeretek az örökös órakattogásnál és a mindennapi dolgoknál. Aztán szóbakerült Maya és a ballagási ajándékok. Azt mondtad, h igazából nem csak a szüleid miatt kaptad,…..
Azt hiszem a cím magáért beszél :) Lehet, azt gondolod, h "ááhh. már megint egy újabb url. miértnemelég a gportal?!" Emlékszem, h még tőled kérdeztem meg mi is az a blog :) húúderégenvolt, szal már régóta ki szerettem volna próbálni a blogolást :D Első bejegyzésnek…..