Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LOWEND

21 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Virág elvtárs most minden bizonnyal ránézne fáradt, vizenyős szemével Pelikán elvtársra, és azt mondaná neki, hogy „az élet nem habostorta”, amivel persze bele is trafálna az igazságba. Mint arról már beszámoltunk, a Microsoft-Nokia biznisznek vannak kellemetlen utózöngéi.…..
LOWEND 2014.07.25 20:36:05
WinMagazin Majdnem szerelem volt 2013.12.31 08:00:00
Amikor az előző teszt monitorát hozzám vágták, már akkor kaptam egy célzást arról, hogy utána egy érintőképernyős monitor fog következni. Életemben nem volt dolgom ilyennel saját használatra, ezért elég erős várakozás volt bennem, meg persze némi előítélet is, hiszen ha…..
Kitaláltunk egy új rovatot. Vagyis hát dehogy találtuk ki, ki van ez már találva ősidők óta. Mégis, mivel a Facebook csoportban felvetettétek, hogy kevés a meztelen nő, hát úgy döntöttünk, legyen. Azaz mégsem, hiszen mi elsősorban nem egy férfimagazin vagyunk, de egy szép…..
  Forrás: pozor.hu..
Fordította: Lowend Team   Forrás: tompreston.deviantart.com  ..
Fordította: Lowend Team   Forrás: tompreston.deviantart.com  ..
Ha a Pápa vécére megy, "Szent Szar"-t csinál?   Forrás: tompreston.deviantart.com  ..
  Forrás: tompreston.deviantart.com..
Olcsó PC játékok Apa kezdődik! 2009.10.31 10:03:00
Üdv mindenkinek! Ez itt az Olcsó PC játékok Blog. Ide rossz és jó játékokról fogok bemutató videókat feltenni, a lényeg hogy olcsó legyen (Max. 2000 Ft). Ha neked is van valami olyan olcsó PC játékod, amiről úgy gondolod, hogy ide illő, akkor írj egy email-t ide:…..