Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tyty

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Valaki azt mondta, hogy az automatizálásban is van bizonyos fokú művészet, mert megnyugtató nézni a gépeket. Döntsd el magad hogy igaza volt e, nézd meg a következő 10 GIF képet. 1. Lánc készítő gép 2. Tészta szeletelő 3. Így készül a perec 4. Ez meg valami…..
Tyty 2015.08.21 19:33:16
@efi: Ha jobban megnézed, akkor az már meg van fordítva! :)

Egyébként tök jó nézni ezeket a gépeket, valahogy megnyugtat. A lánckészítő a legkirályabb, de a pereces is tetszik. A lekváros táska szerintem inkább derelye, legalábbis és kisebbnek látom.
Igazából már a 3-4. adás környékén szerettünk volna kicsit kimozdulni a komfortzónánkból, és olyan vendéget hívni a Checkpointba, akit nem ismerünk, de végül csak a hatodikra jött össze. Tihor Miklós lett a szerencsés, akivel nagyon jót beszélgettünk, és át is léptük…..
Tyty 2015.05.28 20:51:42
@Stöki: Igen, köszönöm szépen!
A Shape Fold Animals nem lehet ismeretlen a blogot rendszeresen látogatók között. Ezúttal állatformákat kell kihozni az egymáshoz szögelt fadarabok ügyes forgatásával, 60 szinten keresztül. Jópofa agytorna így a hét közepére...
Vannak a klasszikus, régi sorozatok és vannak a modern nagymenők, amelyek miatt ismét igazán jó dolog egy sorozatban játszani. Azokra a leginkább 2000 környékén és utána indult szériákra gondolok most, amelyek már inkább filmszerűek, és jelenleg uralják az amerikai és európai…..
Tyty 2014.05.21 18:26:42
Egyébként nekem tetszik ez a reklámfilm, ez a "kis türelmüket kérjük", "dolgozunk az ügyön", "szerelés alatt" című üzenetek megfilmesítése. Mert végül is ez a film nem arról szól, hogy megnyitottunk, vagy hogy mindjárt nyitunk, hanem arról, hogy a…..
Tyty 2011.09.05 21:53:04
@wolfclaw: Pontosan ez a kérdés ötlött fel bennem is, amikor ma elsétáltam mellette!

Egyébként november 30. is ősz, szóval a fene tudja...

Van ott a kisházaknál valami parkosítás, na az is megérne egy posztot, a fákat "elásták", de már látszik hogy marhára teher nekik a dolog, mert locsolva aligha lehetnek, száradnak ki már most, szép kis "park" lesz ott, az már biztos. "Hogyan vegyük meg a zöldeket pár darab fával?" akció megint... :(
Mászik az utánozó majom, de nem a falon, hanem a polcon, ahonnan D.Dani gyanútlanul be is tette a kosarába. A magvas tanulság: "tessék jobban megnézni, valóban azt tesszük-e a bevásárlókosarunkba, amire gondoltunk". Minap vásároltam a mellékelt fotón látható…..
Egy kupac keksz, egy friss szál zellerlevél. Hörcsög és nyúl harca a legcukibb falatozó díjáért. Önt mi nyűgözi le jobban? A hatalmasra tömött hörcsögpofa? A gyorsan eltűnő ropogós zöldség? Szoros, nagyon szoros.   ..
Tyty 2008.11.18 22:55:02
Mivel fűtsünk télen, ha nincs olaj és kifizethetetlen mind a villany-, mind a gázfűtés? Az egyik megoldás a tűzifa. Gyujtósnak használhatjuk az évközben, már szokás szerint is, szelektíven gyűjtött papírhulladékot, azzal a különbséggel, hogy zsebkendőt, szalvétát, és…..
Melyik is a Lord? Ja, amelyiknek minden számában van egy közmondás, azonosította egyszer egy atyafi a '80-as években "a szimpatikus szombathelyi Lord együttes" eposzi jelzővel illetett dallamos rock, illetve szerintük west coast-zenekart. Ha van a közelben, és nem kell hozzá…..
Mit kapni 3 millió alatt, ha az ember igényes, és ragaszkodik a téglaépítésű lakáshoz? - tettük fel a kérdést, aztán pár perc keresés, és tudtuk, hogy a válasz a pesterzsébeti Pirók Gyula utcában lakik. Csupa-csupa szívderítő dolog derül ki a pecóról: egészséges…..
Csak úgy gyűlnek a tapasztalatokTermészetesen próbálgattam a hétvégén a kicsikét. Határtalannal örömmel töltött el minden alkalommal, hogy a sokkilós szörnyeteg helyett csak ezt a kis aranyost kellett a tokjából előhúzni, majd minden kábelkötözgetés nélkül* mindössze be…..
[TKO] THE EMPIRE STRIKES BARACK 2008.05.03 18:35:01
Egy kis összefoglaló az előválasztásokról Star Wars-osan... ..
Tyty 2008.05.03 21:36:10
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
Ez igen: DOGMAN-nek egy olyan kamerát akartak elpasszolni, amiből, ha az ember belenézett a lencsénél, ki lehetett látni a nézőkén, mert a kettő között nem volt semmi. Bíztató, hogy a Patyomkin-kamkordert az összes jelentősebb hazai online piactéren lehet kapni, bár a 30 rugó…..
"Ő az én kis hörim. Bár még csak 2 hónapja van meg, de már beleszerettem. Kedvence a kukorica" - írja nekünk a lényeges infomációkat Cukorfalat, de sajnos az nem derült ki, hogy a képen mit szaglászik épp. Önök szerint mi érdekli ennyire ezt a kis hörcsögöt? ..
Jövő nyáron mutatják be a képregényhős, a Pokolfajzat második mozikalandját. Várjuk ..
Tyty 2007.12.20 22:32:10
A képen látható néhány prérikutya az utóbbi időben igencsak felszedett pár kilót (vagy az ő esetükben mondjuk inkább dekát). Nem puszta mohóságból tettek így, hanem azért, mert a Budapesti Állatkertben található többszáz állatfaj közül szinte csak ők alszanak téli…..
Amikor először láttam, hogy Luke Skywalker milyen faszán tud az Erő segítségével mindenféle kunsztokat végrehajtani, kurvára megirigyeltem Uri Gellert, bazmeg, gondoltam, ez is Jedi. Aztán kiderült, hogy a műanyag kanalak legnagyobb felvásárlójává avanzsáló Geller család sarja…..
Kicsit kapcsolódnak a tegnapi poszthoz az alábbi videók, amiket Pamacska vadászott le a You Tube-on. A pitbulloknak is van szíve: És egy kis közös csipegetés két hónappal későbbről: ..